Aditivi naturali pentru energia ta 2

20170203_1504331Așa cum am postat zilele trecute, am putut beneficia de Phyto2Go, băutura celor de la Nutrilite/Amway care vine cu un aport suplimentar de vitamină C și Zinc menite să crească imunitatea şi energia, și vă spuneam că sunt curios ce efect are.

Ei bine, constatați cu toții că iarna e în toi, că ninge sănătos,  și mai mult, am avut niște gărzi în care, la consultaţii, mi s-a tușit în nas, ca parte a examinării O.R.L., fără intenție desigur, dar de către pacienți cu viroze respiratorii sau infecții de căi aeriene superioare, unele destul de severe. Printre altele, este „un beneficiu” al specialității medicale. De obicei după gărzi, aproape invariabil, răcesc, fac o viroză care mă ține cam 3-4 zile. Și nu numai eu. Cam toți medicii din specialitate pățesc la fel.

Am încercat această băutură și am constat că simptomele au fot mai atenuate, că durata simptomelor a fost mai scurtă. Adică am scăpat mai uşor. Trebuie precizat că alături de Phyt2Go am luat şi antiinflamatorii, dar este clar, pentru mine,  că a fost o diferenţă în bine. Şi a mai fost ceva : parcă am fost mai vioi. Este de văzut, şi e clar că voi mai încerca această băutură.

Așadar se pare că într-adevăr această băutură aduce un plus de rezistență imunității, ceea ce înseamnă că putem să fim protejați mai bine împotriva răcelilor, mai ales în perioada rece.  În plus, tonifică starea generală, putând să contribuie la un randament mai bun în activitatea voastră.

Puteți să încercați și voi produsul comandându-l aici sau aici. Va fi ca și când ați pune aditivi în benzina mașinii voastre !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: