Întăriţi-vă imunitatea !

Organismul nostru trebuie să se protejeze împotriva bacteriilor şi a virusurilor care pot duce la apariţia bolilor. De aceea, este important să avem un sistem natural de apărare complet funcţional. Atunci când nu există un echilibru, sistemul imunitar nu reuşeşte să protejeze organismul şi îl poate chiar ataca.

Vaccinurile joacă un rol important în întărirea sistemului imunitar, prin stimularea producerii de anticorpi ce luptă împotriva infecţiilor. Prin menţinerea unui stil de viaţă echilibrat şi sănătos, putem ajuta, de asemenea, sistemul natural de apărare a organismului nostru.

Completaţi-vă dieta cu gama noastră de suplimente alimentare NUTRILITETM, dezvoltate continuu de-a lungul a opt decenii de cercetare ştiinţifică.

NUTRILITE Echinacea Plus

Echinacea Plus conţine trei forme de echinacea de la Ferma Trout Lake: plantă şi rădăcină de Echinacea purpurea şi rădăcină de Echinacea angustifolia. Echinacea este o floare de culoare violet, fiind una dintre cele mai apreciate plante folosite în tratamentele naturiste.

NUTRILITE Usturoi

Usturoiul contribuie la menţinerea sănătăţii inimii şi a nivelurilor normale de colesterol. Aroma plăcută de mentă asigură un control al mirosului şi un înveliş enteric protejează compuşii activi din usturoi în timpul tranzitului lor prin mediul acid din stomac şi îi eliberează în intestine, unde încep să îşi producă efectele.

NUTRILITE Vitamina C

O tabletă pe zi oferă organismului o doză echilibrată de vitamina C, cu o eliberare prelungită de peste opt ore, provenită de la una dintre cele mai bogate surse naturale cunoscute: cireşele Acerola.

NUTRILITE Daily

Administrate o dată pe zi, tabletele Daily asigură o acoperire nutriţională largă datorită cantităţii echilibrate de vitamine esenţiale şi minerale, cum ar fi vitamina C, B12, B6, acid folic, cupru, fier şi zinc, care contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

NUTRILITE DOUBLE X

NUTRLITE DOUBLE XTM conţine un amestec activ de vitamine esenţiale, minerale, fitonutrienţi, concentrate şi extracte, creat pentru a oferi sprijin nutriţional sporit atunci când necesităţile organismului dumneavoastră cresc.

Bucuraţi-vă de o stare generală optimă cu ajutorul suplimentelor pe bază de plante care sprijină un stil de viaţă echilibrat.

Toate acestea de mai sus le puteţi găsi aici, apăsând pe butonul Nutritie sau pe pagina de Facebook, în magazinul paginii.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: