De ce este diferit Nutrilite ?

Cu siguranță ați găsit multe suplimente nutritive, vitamine și alte concentrate suplimentare în comerț. De ce sunt atât de multe ? Pentru că fiecare dintre noi suntem preocupați de păstrarea stării de sănătate. Este poate unul din cele mai importante lucruri din viață.

Și atunci cu toții căutăm să ne menținem această stare de sănătate. Însă, în vremurile expansiunii industriale, în aceste vremuri ultra-competitive, în care profitul este vital pentru orice afacere pentru a rezista, mai există aceste produse naturale care să păstreze esența naturii ? Este o întrebare la acre ar trebui să răspundă orice firmă producătoare de produse „naturale”, „organice”. Mai există astfel de produse ?

Și răspunsul ar trebui să fie susținut de dovezi. Așa că atunci când cumpărați suplimente nutritive sau produse organice, întrebați-vă : chiar este așa sau nu e altceva decât marketing ? Are compania producătoare dovezi în ce susține ? Este prețul în linie cu afirmațiile producătorului ? Nu militez pentru produse scumpe. În aceste vremuri produsul trebuie să fie competitiv, însă calitatea de obicei se obține cu costuri de producție mari.

O fermă organică are costuri mari legate de modalitățile de producție. Un produs de calitate presupune teste de verificare multiple care ridică costurile de producție. Și, probabil ca și voi, am constat de-a lungul timpului că un produs de calitate este de obicei mai scump decât competitorii lui. Știți vorba acea veche „te scumpești la tărâțe și te ieftinești la făină”.

Pentru cumpărăturile voastre de suplimente nutritive aveți mai jos câteva informații despre cum sunt produse suplimentele Nutrilite. Informațiile se pot verifica pentru că sunt publice.

Și apoi practica este cea care alege lucrurile. Așa că vă invit,cu sinceritate, să încercați aceste suplimente pentru a vă putea exprima plenar în ceea ce faceți fiecare din voi ! Crearea unui cont personal vă va aduce acces la produsele despre care vorbeam, și veți putea beneficia de reduceri de până la 25% !  Pentru orice detalii, vă rog, contactați-mă !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: