Promotile lunii martie

Bucurați-vă de ofertele promoționale la XS Power Drink și filtrul eSpring.

Promovați XSTM Power Drink? În locuința dumneavoastră se folosește des apa filtrată cu eSpringTM? Profitați de aceste oferte excelente.

Încercați toate aromele XS

Achiziționați Setul promoțional XS Power Drink 8+2 cu toate aromele delicioase și veți primi două baxuri cadou cu cele mai noi arome: Dragon Fruit Blast și Mango Passion Blast.* Plătiți opt baxuri și primiți zece baxuri de băutură energizantă XS Power Drink.

Perfect pentru degustări, acest set este perfect pentru promovare și vânzări. Planificați o întâlnire cu prietenii ? Luați la dumneavoastră o diversitate de arome și invitați-i pe toți să încerce aceste băuturi energizante delicioase, cu nivel redus de calorii și pline de vitamine.

Setul promoțional XS Power Drink 8+2 include: două baxuri de XS Power Drink Lemon Blast, unul de Wild Berry Blast, unul de Pink Grapefrut, două Tropical Blast, două Mango Passion Blast și unul Dragon Fruit Blast. Ca bonus, veți primi câte un bax de Dragon Fruit Blast și Mango Passion Blast gratuit!

Faceți-vă rezerve și economisiți cu eSpring

Cartușul filtrului pentru Sistemul de tratare a apei eSpring poate fi folosit pentru 5.000 de litri de apă sau un an – oricare dintre acestea este primul. Este timpul să înlocuiți vechiul cartuș? Pregătiți-vă pentru lunile mai călduroase în care se consumă mai multă apă, cumpărând un nou cartuș. Comandați acum și beneficiați de o reducere de 10%.* Este momentul ideal de a  face rezerve de cartușe pentru filtrul eSpring și de a economisi !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: