O viață mai sănătoasă

Descoperiți secretele bunăstării la orice vârstă

Cum s-ar schimba viața dumneavoastră dacă știința v-ar oferi o rețetă pentru a fi mai longevivi, pentru a vă simți mai bine și pentru a fi capabili să faceți mai multe lucruri la o vârstă înaintată? De ce anume este nevoie pentru a trăi bine? Vrem să știm! Ca parte a angajamentului nostru de a-i ajuta pe oameni să ducă o viață mai împlinită, Amway a oferit o donație generoasă de 10 milioane de dolari Centrului de Cercetare pentru Prevenție din cadrul Universității Stanford care desfășoară studiul WELL, o cercetare inovatoare care vă va ajuta să obțineți și să mențineți bunăstarea de-a lungul întregii vieți.

Există diferiți factori care contribuie la bunăstarea generală a unei persoane, inclusiv starea de sănătate pe plan fizic, mental, emoțional, social, spiritual și financiar.

Amway se mândrește cu istoricul său de lider în nutriție, cu cercetarea fitonutrienților și cu devoltarea de produse și continuă să rămână în această poziție prin colaborarea sa de durată cu Universitatea Stanford, o colaborare care a început cu zeci de ani în urmă. Stanford este una dintre cele mai renumite universități din lume datorită activității sale de cercetare, iar Centrul de Cercetare a Prevenției este recunoscut la nivel global ca lider în cercetarea pe termen lung pentru promovarea sănătății și prevenția bolilor. Studiul WELL este încă un exemplu de program în care Amway investește pentru a contribui la progresul științelor legate de sănătate. Acest studiu independent va analiza cum afectează anumiți factori bunăstarea pe termen lung și cum ne poate ajuta să fim mai sănătoși chiar și la vârste înaintate.

Imaginea de ansamblu

„WELL are potențialul de a ne ajuta să înțelegem mai bine influența dietei – dar fără a se limita la alimentația pe bază de plante, precum fructe și legume – asupra bunăstării și menținerii sănătății odată cu înaintarea în vârstă”, explică Dr. Keith Randolph, Strateg în Tehnologia Nutrițională pentru Institutul de Sănătate Nutrilite și directorul Consiliului Consultativ Științific Nutrilite.

În timp ce majoritatea cercetărilor medicale se concentrează pe studierea bolii – pe ceea ce determină îmbolnăvirea oamenilor – studiul WELL analizează ce anume determină și menține starea de sănătate, schimbând focusul asupra unei vieți trăite bine, nu doar fără boli. A fi sănătos nu se reduce doar la a nu fi bolnav!

Rezultate practice

În mod normal, studiile despre nutriție și bunăstare durează doar câteva săptămâni sau luni și implică aproximativ câteva sute de subiecți. Studiul Well este diferit de toate studiile anterioare și există un număr de factori care îl diferențiază de studiile obișnuite din acest domeniu. În următorii minimum cinci ani, studiul WELL va analiza factorii legați de dietă, stil de viață, comportament și mediu care pot ajuta oamenii să obțină și să mențină bunăstarea și, ca urmare, să se bucure de vigoare și sănătate odată cu înaintarea în vârstă.

Acest studiu global va implica zeci de mii de participanți din China, Taiwan și Statele Unite, însă se plănuiește adăugarea mai multor țări pentru a constata diferențele legate de cultură, mediu și stil de viață din diferite părți ale lumii.

Amway caută întotdeauna cele mai recente date pentru a dezvolta cele mai bune soluții prin produsele sale. Ce mod mai bun de a face acest lucru decât contribuind la înțelegerea factorilor care mențin bunăstarea oamenilor pe măsură ce înaintează în vârstă și le permit să trăiască mai mult și mai bine? Rezultatele studiului vor contribui la identificarea unor noi obiective în ceea ce privește inovația și produsele viitorului din portofoliul NUTRILITE și nu numai, astfel încât să putem crea noi produse care vă influențează pozitiv viitorul și vă ajută să aveți o viață lungă și fericită.

La urma urmei, nu contează numărul de ani trăiți, ci calitatea acestora!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: