Un mod ideal de a servi apa

© WESTEND61

Locuinţa ta şi tehnologia

Carafa eSpring este minunată pentru oaspeți.

eSpring™ lansează o carafă elegantă și modernă, ideală pentru transportul apei sănătoase de la unitatea dumneavoastră eSpring la masă. Indiferent dacă aveți oaspeți acasă sau găzduiţi o întâlnire de afaceri în camera de zi, această carafă vă este la îndemână pentru servirea oaspeților și prezentarea mărcii eSpring.

Pe lângă faptul că va arăta extraordinar alături de vesela dumneavoastră, carafa este și foarte practică, având o capacitate de un litru și o dimensiune potrivită pentru majoritatea frigiderelor. Aceasta este furnizată cu un capac de blocare și un filtru integrat, ceea ce înseamnă că puteți turna apă fără pericolul de a se scurge, chiar și atunci când aceasta conține cuburi de gheață, lămâie, mentă sau orice alte ingrediente aţi alege pentru a da apei o aromă revigorantă. După plecarea oaspeților, o puteți așeza în siguranță în mașina de spălat vase pentru o curățare rapidă, gata pentru următoarea vizită.

Pentru a le servi oaspeților cea mai curată apă, folosiți Sistemul de tratare a apei eSpring, cu un robinet auxiliar sau cu montare la bateria existentă. eSpring este marca numărul unu în lume de sisteme de tratare a apei la domiciliu*, iar filtrul său brevetat cu carbon capturează particule de 300 – 500 de ori mai mici decât un fir de păr uman. Printre alte caracteristici sunt incluse:

  1. un sistem de monitorizare care vă anunță atunci când filtrul de carbon și becul UV funcționează
  2. tehnologia „Instant On”. Un bec UV în interiorul bateriei care pornește numai atunci când porniți robinetul, astfel încât apa să curgă rece, nu încălzită de lumina UV.
  3. un design inteligent, elegant, cu care veți economisi spațiu.

Acum vă puteți suprinde cu stil prietenii întreprinzători sau potențialii clienți cu noua carafă eSpring, care va fi cu siguranță în centrul atenției la următorul dumneavoastră eveniment.

*Conform unui studiu de Cercetare a piețelor asupra vânzărilor globale în 2014

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: