Cum arată viitorul vostru ?

Toate cărțile ce vorbesc despre independența financiară susțin că a avea o afacere, chiar și una de mici dimensiuni, este extrem de important pentru a avea stabilitate și apoi independență financiară. Mai ales când lumea financiară este extrem de volatilă și imprevizibilă, mai ales după criza derivativelor din 2008. Mai ales când există o revoluție digitală ce în curând va înlocui cvasitotal angajații umani cu roboții. Mai ales când speranța de viață la nivel global crește. Adică vom fi din ce în ce mai mulți și cu din ce în ce mai multe nevoii. Asta înseamnă un efort imens pentru toate sistemele sociale, adică va fi din ce în ce mai greu să fim siguri de pensie. De servicii medicale atât de necesare de la o anumită vârstă.

Mediul competitiv va impune eficientizări, uneori cu orice preț. Inclusiv cel uman. Și atunci soluția poate fi asigurarea unor servicii ca diferențiator. Niciun robot nu poate zâmbi ca o ființă umană. Doar omul poate empatiza. Doar noi putem să dăm mai mult decât se așteaptă. Și astfel noi vom deveni mai buni, inclusiv lumea din jurul nostru.

Un vehicul spre aceste obiective aveți mai jos, o companie care din 1959 inovează, vinde, și iar inovează și iar vinde, fiind liderul pieței de vânzări directe pe mai multe nișe, cosmetice, suplimente nutritive. Urmăriți până la capăt filmul și astfel puteți decide voi înșivă dacă aveți în față produse de calitate și o oportunitate de a câștiga fiecare din voi un venit rezidual.

Sursa video Amway România

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: