Despre mine

20200323_133329Sunt ieșean prin naștere, studiile mi le-am făcut tot în Iași unde îmi desfășor în prezent activitatea. Am lucrat o perioadă lungă de timp, 15 ani, pentru companii multinaționale în domeniul farmaceutic, în departamentul de Vânzări și Marketing promovând medicamente de prescripție către medicii ce tratau patologia căruia se adresau medicamentele respective. Au fost perioade în care am activat în Task Force, echipa specială, dedicată unuia din produsele strategice de la acea vreme unde am avut ocazia să învăț foarte multe lucruri despre vânzări și oameni. În tot acest timp am reușit să iau bonus ca parametru de performanță a activității mele și asta într-un mediu în continuă schimbare, extrem de competitiv și pretențios.

Apoi m-am întors la profesia mea de bază, medicina. În prezent sunt medic specialist O.R.L. și încerc să asigur soluții optime către pacienții pe care îi văd. Da, fac medicină în România, ceea ce nu e tocmai ușor de fiecare dată. Și dacă ai nevoie de sfaturi și soluții în otorinolaringologie, voi mai mult decât bucuros să vedem ce se poate face dacă îmi vei lăsa un mesaj cu detaliile și problemele tale.

Încă din 1997 am venit în contact cu o oportunitate de afacere ce îmbină ideea de franciză și marketingul în rețea. Deși mi s-a spus încă de atunci că nu există scurtături, am încercat, ca mulți alții, să găsesc eu calea mai ușoară. Nu există. Cel mai simplu este să utilizezi un sistem probat de cei peste 60 de ani de existență, timp în care au avut profit și în decursul cărora cifra de afaceri s-a tot mărit. Aceeași evoluție a avut-o și piață românească și am înțeles, în final, aceste lucruri după mulți ani de activitate în vânzări. Și nu pot să nu mă întreb câteodată cât aș fi câștigat astăzi dacă aș fi lucrat zi de zi la această franciză. Acum sunt în contact cu această oportunitate, pe care vreau să o împărtășesc celor care doresc să afle mai multe, dar mai ales să facă mai multe pentru ei și familia lor. Acesta este scopul butonul „Afacerea ta” din meniul superior.

Am încercat tot timpul să învăț din orice și de la oricine și, la rândul meu, să transmit cunoștințele mele, multe sau puține, bune sau rele, mai departe, scutind timp.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: