Afacerea ta

Faptul că ești aici înseamnă că ești în căutarea unui plan B,  unei roți de rezervă. Poate ai trecut și tu, ca și mine prin situații ca aceea dintre job-uri, fără niciun venit, când împrumutai bani pentru traiul zilnic, când așteptai în zadar să sune telefonul după interviu și să-ți sună că ești angajată sau angajat…Poate ești deja cu două joburi și te întrebi cât o să mai reziști așa, mai ales că ratele cresc mereu, copiii cresc, mediul de afaceri este tot mai instabil, concurența tot mai acerbă…Sau poate aștepți promovarea promisă de două quartere pentru care ai muncit câte 12 ore pe zi neglijându-ți sănătatea și familia, pasiunile tale și șeful nu zice nimic. Sau poate vrei să faci ceva important pentru tine, pentru comunitate dar nu ai suficienți bani….

Dacă ai o afacere care îți mănâncă efectiv tot timpul și energia pentru că nu merge singură dacă nu ești tu acolo, ar fi bine să te întrebi dacă nu ți-ar folosi un plan B. Poate e momentul să petreci mai mult timp cu familia, cu prietenii tăi, să nu te mai gândești, pierzând nopțile, la ratele de la bancă, la cum să faci fondul de salarii pentru luna asta, la cum să mai câștigi ceva market share și cât te-ar costa asta. Poate nu e bine să aștepți această întrebare, dacă ai un plan B, pe un pat de spital…

Știu că nu sună plăcut, dar cred că și tu te-ai întrebat toate astea sau o parte din aceste lucruri dacă citești aceste rânduri, nu-i așa ?

Cum poți avea un plan B ?

Cu ajutorul unei sistem de afacere, validat în peste 60 de ani de existență. Poți să faci această activitate în timpul tău liber, alocând între 2 ore și 10 ore pe săptămână fără a renunța încă la ce faci acum, cu investiție minimă, logistică permanent asigurată, să te folosești de tehnologia modernă de comunicare și social media pentru a face această afacere, făcând recomandări pe care oricum le faci în fiecare zi, nu-i așa ? Îți mai oferă, în plus,  asistență, logistică și educațională, 24 de ore/7 zile, cu produse de top, exclusive, ce au în spate brevete, invenții, un sistem simplu de pus în practică, și garanția satisfacției pe produs. Vei lucra când vrei tu, cu cine vrei tu și cât vrei tu și nu va trebui să ai MBA-ul pentru asta. Nu este impus nimic, dar pentru succes, știi și tu, că e nevoie de muncă. Nu ai plan obligatoriu de atins, nu ai program impus de lucru, nu ai șefi. Totul este acolo, cu soluții validate în aproape 60 de ani. Ce mai lipsește ? Dorința ta de ați construi un plan B !

Ce îți trebuie să începi ?

Implicarea ta, achitarea taxa de înscriere și deschiderea de a învăța lucruri noi.

Dacă vrei să afli mai multe despre acest tip de afacere și cum să începi, ai  detaliile  într-un Ebook gratuit !

Descarcă-l, citește-l și hai apoi să construim, împreună, planul tău B !  

P.S. Ca un fost corporatist ce mă aflu, am conceput un video gratuit mai ales pentru tine corporatisto sau corporatistule cu prietenie, dar nu doar pentru tine, ci și pentru oricine vrea să construiască libertatea financiară.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: