Politica de confidențialitate

Atunci când te ănregistrezi pe site-ul nostru, când alegi să ne furnizezi adresa ta de email sau orice alte date personale, dar și în momentul în care cookies-urile folosite de site înregistrează date personale despre comportamentul dumneavoastră pe site, noi furnizăm aceste date.

Ele reprezintă date personale ale dumneavoastră și aveți dreptul oricând să interveniți pentru modificarea, ștergerea lor. Odată pe an (prin cerere scrisă, trimisă prin email către adresa de la contact) aveți voie să cereți o notificare cu privire la datele ce s-au acumulat despre dvs. De asemenea, odată pe an aveți voie sa cereți ștergerea datelor din baza de date.

Mentionăm că aceste date nu sunt folosite decât în scop informativ, pentru a putea menține legătura cu voi, pentru a vă informa prin serviciile comunicaționale despre noile oferte, promoții sau despre noutăți din domeniu.

Site-ul nu tranzacționează datele către persoane terță, nici nu folosește aceste date în scop comercial sau în alt scop nemenționat. Folosim aceste date pentru a putea intra în contact cu dumneavoastră. Prin folosirea datelor putem îmbunătați site-ul și putem personaliza fiecare experiență, exact pentru nevoile dvs.

Respectam toate legile aflate în vigoare cu privire la protecția datelor cu caracter personal, iar în caz de unele neînțelegeri sau conflicte, Legea Română are jurisdicție asupra situațiilor și asupra rezolvării acestora.

Dacă dorești să te dezabonezi de la serviciile noastre, aceasta opțiune este stipulată în fiecare mail primit. Nu încurajăm spam-ul și nu practicăm harțuirea informațională.

 

Prin utilizarea, vizitarea site-ului și prin înregistrarea la serviciile noastre sunteți de acord cu aceste politici.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: