Ce este aici pentru tine ?

venitrezidualAcest post este pentru aceia dintre voi care sunt în căutarea păstrării sănătății și a soluțiilor optime de a ajunge acolo. Știu că fiecare dintre voi este dornic/ă să aibă rezultate foarte bune și excepționale în carieră, să fie împlinit cu ceea ce face. Să demonstreze că poate, că este o valoare. Și știu că aveți momente când vă este greu fizic, vă doare capul, nu reușiți să dormiți suficient, nu reușiți să găsiți soluțiile care să fie pe plac pentru decidenți, dar știu că de cele mai multe ori reușiți. Însă de câte ori nu v-ați întrebat de ce vă doare acolo sau dincolo, când o să ajungeți la medic să faceți un control ? Cariera ocupă un loc important, dar știu că pentru majoritatea dintre voi la fel de importantă sau poate mai importantă este familia. Sunt oamenii care vă sprijină oricând, indiferent ce poziție socială aveți, dacă sunteți manager sau nu, care vă dă putere și care are nevoie de sprijinul vostru, de sfaturile voastre sau de simpla voastră prezență. De câte ori nu ați spus : sunt prea obosit/ă astăzi să mai trec pe la ei sau voi sta mai mult cu copilul mâine ? Voi ajunge la următoarea serbare, sau îi voi da mai multe sfaturi la următorul prieten/ă ?

Puteți face altfel : stabiliți-vă prioritățile ! Odată stabilite, urmăriți-le cu cerbicie ! NU va fi ușor să spuneți nu colegilor care nu au nimic de făcut și vor să îl facă împreună cu voi, nu va fi ușor să refuzați sarcini care nu vă aduc nimic, să ieșiți din cercul de confort. Dar cu o energie maximă, cu o sănătate optimă aveți toate premizele !

Acestea ar fi motive de a vă face cont pe platforma companiei. Ce ar fi acolo pentru voi ?

Produse care susțin sănătatea, produse după ultimele tehnologii, cultivate în ferme organice, fără sprijin artificial, testate și brevetate în întreaga lume și validate de timp. Marca de suplimente nutritive este cea care a inventat noțiunea de supliment nutritiv în 1959. Contul vă va putea asigura un plus de energie dacă aveți un job stresant, în vânzări, sau dacă lucrați cu oamenii sau doriți să oferiți familiei voastre un timp de calitate fiind voi înșivă mai tonici, mai pozitivi. Și asta cu o reducere de pana la 20% ! pentru voi !

Apoi găsiți confortul de a face comanda când doriți voi, la ce doriți voi. Trebuie numai să intrați în cont, selectați produsele, clic pe trimite comanda și așteptați să fie livrate. Puteți urmări procesul de livrare, unde este coletul vostru în orice moment.

Ce vă mai poate oferi ? Dacă prietenii voștri sau cunoscuții voștri remarcă starea voastră de bine și vă întreabă cui se datorează și vor și ei să fie la fel de tonici ca voi ? Le puteți comanda și lor sau să îi încurajați să își facă cont la rândul lor. Făcând astfel un pas important către un venit rezidual și apoi către independența financiară.  

Așadar faceți pasul către o energie mai bună, către o stare de mai bine creându-vă contul vostru și începeți să vă protejați sănătatea !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: