Are studenția avantaje ?

students-593323_1920O nouă toamnă s-a așezat comfortabil și își poartă privirea în zare cu un zâmbet melancolic în colțul gurii. Odată cu ea va începe și activitatea academică, vor  începe cursurile universităților din România. Centrele universitare se vor umple de agitație șăgalnică și entuziastă a studenților și studentelor care se avântă cu pasiune în vâltoarea viitorului academic și profan.

Este o perioadă boemă și exuberantă din viață și pe care mi-aș mai dori să o mai trăiesc odată. Însă cu mintea de acum… :). Deși unele greșeli probabil că le voi repeta…Dar asta este frumusețea. Să mergi înainte, în ciuda fricii, să mergi zâmbind optimist de atent către viață și căutând rosturi. În cărți, în zâmbete, în strigăte, în lacrimi.

Gata cu poezia și cu giumbușlucurile cuvintelor. Postul ăsta este pentru tine, student sau studentă, cel sau cea care vrea să-și construiască pregătirea profesională și personală. Și sunt convins că o faci cu poftă de viață, cu entuziasmul pe care nu o să-l mai întâlnești altundeva și altcândva. Și cred că te veți implica cu voluptate în această perioadă care are multe avantaje, și câteva dezavantaje. Printre avantaje fiind și posibilitatea de a porni o afacere pentru viitorul apropiat sau mai depărtat, așa cum o să decizi tu. Sau să nu faci nicio afacere, sau nu afacerea asta. Este o libertate totală, mitico-religioasă, de a face ce ne taie capul. Acum, în studenție este permis, însă ar trebui să o faci cu responsabilitate.

Strict legat de responsabilitatea noastră, a fiecăruia dintre noi fața de noi înșine, îți spun că poți să începe, fără nicio obligație și fără costuri !!! o afacere. Sună prea bine să fie adevărat ? Se poate. Însă este vorba despre început, munca o să o facem fiecare din noi, în dreptul nostru. Pe blog găsești detalii despre ceea ce poate deveni punctul de plecare pentru afacerea ta, pentru libertatea ta financiară.

De ce îți propun asta ? Pentru că îmi doresc extinderea echipei, pentru că sunt produse premium, pentru că există susținere și pregătire 24/7, pentru că este gratis să te alături pentru tine studentul sau studenta !, și pentru că este un mod de a te avânta în viață cu pasiune.

Sunt convins că ai auzit, sau vei auzi că cei care fac astfel de afaceri sunt spălați pe creier, că sunt oameni cu puțină pregătire, că sunt super enervanți și super insistenți…Se prea poate…Pe unii i-am întâlnit și eu…Însă am întâlnit aici, în această afacere,  și oameni inteligenți, cu simțul umorului, relaxați, dar care au luat suficiente șuturi în părțile moi ale corpului pentru a decide că trebui să schimbe ceva. Și să facă această afacere firesc, recomandând, așa cum facem zi de zi către prietenii noștri, recomandându-le un film, o bere, un parfum, o mașină etc. Doar că aici ești și plătit pentru asta. E bine, e rău ? Tu decizi !

Așadar, de ce să nu începeți odată cu noul an universitar și o nouă afacere pentru tine, fără costuri de început ? Timpul este al tău, nu ți-l impune nimeni, pregătire teoretică și practică vei avea mereu, gratuită din nou :), încep să mă simt într-un spot Google, și nu ți se impune nimic.

Clic aici pentru a începe o nouă aventură a vieții voastre !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: