Top 10 companii de vânzări directe din lume

Top 10 companii de vânzări direct din lume este deschis, în ordine descrescătoare, de compania peruană Belcorp. Cifrele poziționează pe locul 9 americanii de la NuSkin Enterprises, Inc.

Iată clasamentul complet al TOP 10 companii de direct selling din lume*

10. Belcorp
Această companie este una dintre companiile faimoase implicate în direct selling. Vânzările nete ale acestei companii au atins în ultimii ani 1,6 miliarde dolari. Are sediul în Peru și sunt cunoscuți pentru produsele cosmetice și de îngrijire personală. Este prezentă pe aproximativ 16 piețe și are o forță de vânzare de aproximativ 938.000 de persoane, în timp ce angajații sunt 8695.

9. NuSkin Enterprises, Inc.
Această companie americană nu prea mai are nevoie de nici o introducere. În ultimii ani, a înregistrat vânzări nete de 1,9 miliarde de dolari. Sunt cunoscuți pentru produsele cosmetice și de îngrijire personală, fiind prezenți pe 53 de piețe. Au o forță de vânzare de aproximativ 855.000 persoane și 3.500 angajați. Compania a fost fondată în Provo, SUA în 1984.

8. Oriflame Cosmetics SA
Faimoasa companie are sediul în Luxemburg, sunt cunoscuți pentru produsele beauty și în anii recenți au avut vânzări nete de 2,1 miliarde dolari. Sunt prezenți în 67 de piețe, au o forță de vânzare de aproximativ 3,6 milioane de persoane și în jur de 7.000 de angajați. Compania a fost fondată în 1967.

7. Tupperware Brands Corp.
Compania americană de direct selling a fost înființată în 1967 și are sediul în Orlando, Florida. Este cunoscută pentru produsele din vasele de bucătărie din plastic pentru depozitare și înmagazinare. În anii recenți au înregistrat vânzări nete de aproximativ 2,6 miliarde de dolari. Compania este prezentă în aproximativ 100 de piețe, dispune de o forță de vânzare de aproape 2,6 milioane de persoane și are cam 13.500 angajați.

6. Mary Kay Inc.
Compania americană a fost înființată în 1963, are sediul în Addison, Texas și este cunoscută pentru produsele cosmetice și de îngrijire personală. În anii recenți a înregistrat vânzări nete de aproximativ 2,5 miliarde de dolari. Dispune de o forță de vânzare de aproximativ 2,4 milioane de persoane și are în jur de 5.000 angajați.

5. Vorwerk & Co. KG
Compania este cunoscută global pentru produsele cosmetice, electrocasnice și produsele pentru casă. În anii recenți a înregistrat vânzări nete de aproximativ 3 miliarde de dolari, are o forță de vânzare de aproximativ 600.000 de persoane și în jur de 23.000 de angajați. Compania are sediul în Wuppertal, Germania și a fost înființată în 1883.

4. Natura Cosmeticos SA
3. Herbalife LTD
2. Amway
1. Avon Products, Inc.

Menționăm că dintre acestea doar 2 companii nu sunt încă prezente în România – Natura Cosmetics  și Belcorp.

Articol preluat MLM News.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: