Hai să ne trezim !

Vreau doar atât să-ți spun : nu sunt unul dintre alarmiști, în general. Dar ceea ce văd în fiecare zi la cabinet, pe stradă, ce aud la unii colegi din partea spitalicească, m-au făcut să scriu acest post.

Și dacă crezi, încă mai crezi, că e doar știre de presă, vezi dacă ți-ar conveni să fii tu sau unul dintre ai tăi în această situație ? Nu are rost să mai dezbatem acum dacă e conspirație sau nu, acum suntem în faza în care ne luptăm, ca să-l citez pe un coleg, să nu ne intre virusul în casa noastră ! Crezi tu că va mai conta când unul dintre ai tăi va trebui să beneficieze de asistență medicală avansată, dacă virusul există sau nu ? A, și am uitat să-ți spun : să nu îți închipui că va fi procesul normal. Te duci frumos cu ruda la spital și vedeți ce e de făcut. Nu ! Tu te vei opri la poarta spitalului, îi vei duce de acasă cele trebuincioase într-o bocceluță pe care o vei lasă la poartă, unei infirmiere ce o va duce rudei tale. Și asta nu pentru că suntem haini, noi doctorii. Nu. Tot pentru rubedeniile tale și ale altora, ce sunt internate în spital și pe care vrem să-l avem funcțional pentru a-i trata pe cei cu forme medii și grave. Și să știi că toți contestatarii ăști ai măștii, ai virusului, susținătorii libertăților și drepturilor, îngheață când văd, aud, când trăiesc ei înșiși aceasta istorie. Le îngheață libertatea în vine și pe buze când văd cum pot ajunge chiar unii dintre ei. Dacă vrei să fii unul dintre cei care are nevoie de asistență medicală și nu știm dacă vom putea să ți-o oferim, dă-i înainte ! Nu respecta nimic ! Însă să nu regreți mai târziu…

Dacă vrei totuși să faci ceva pentru tine și ai tăi, uite câteva sfaturi aici, despre care ai mai auzit, dar pe care fooooorte mulți dintre noi, încă !!!!!, nu le respectă.

Iar dacă, din nefericire, tu sau vreunul din ai tăi ați luat virusul, ar trebui să te tratezi. Și să știi că eu am deja două rude foarte apropiate care au contactat virusul, și care s-au tratat, din fericire cu succes. Ca să ai o idee ce se folosește în primele faze, ai mai jos un protocol recent.

Iar dacă nici în asta nu crezi, atunci …….suntem pierduți fără scăpare….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: