Putem deveni cu toții miliardari ?


Intrigat de unele informații conform cărora oricine poate ajunge milionar în euro prin această  metodă, și pentru că cochetez și eu cu ea, am parcurs câteva cărți ce tratează subiectul, aș putea spune, cu obiectivitate.

Cu toții cred că ați auzit sau ați venit în contact cu network marketingul sau cu MLM-ul. Poate mulți dintr voi ai fugit de “spălații pe creier” cât de tare ați putut. Sau poate că ați spus în gura mare că e o prostie sau o înșelătorie… Poate în unele cazuri așa și era. Dar oare erau toate ?

Plecând de la vestitul dicton ca adevărul te face liber am încercat să caut referințe, cărți, experiențe autentice legat de acest subiect. Și am găsit. rihardpoeRichard Poe este un autor de best selleruri printre care  “Al treilea Val-Noua eră în Network Marketing” și mai recenta “Al patrulea Val-Networking Marketingul în era Internetului”. Sunt scrise din prisma unui jurnalist independent, care a făcut investigații, fără menajamente, fără poziții partizane. A vrut să afle adevărul.

Care este acest adevăr ?

Cred că ar trebui să citiți cărțile respective pentru a vedea dacă promisiunile de câștig sunt reale, dacă promisiunile de program flexibil și sprijin permanent sunt adevărate. Dacă există oameni care chiar câștigă bani din astă în regim de normă întreagă, care pot să își susțină cheltuielile lunare din această activitate. Sau dacă e totul o șmecherie menită să exploateze pe unii pentru câștigul celor din vârf, să aflați dacă piața e saturată, dacă e adevărat că produsele sunt extreme de scumpe.

Sunt două cărți ce mi s-au părut extreme de utile pentru cei care iau în calcul serios o posibilitate de a-și genera un venit rezidual, într-un mod independent, ce le poate oferi libertatea. Sunt documentate, sunt obiective, acoperind cam toate laturile aceste afaceri.

Sunt costuri de plătit ? Evident ! Este muncă de făcut ? Evident !

Merită ? altreileavalnmPoate e bine să citiți voi răspunsurile oamenilor din “mijlocul terenului”.  Oameni ca mine și ca voi, oameni obișnuiți care s-au săturat să fie folosiți de corporații sau de afaceri mai mari sau mai mici, care vor să iasă din fundătura în care a ajuns viața lor sau care își doresc să vadă dacă pot reuși și în acest tip de proiect.

Mai trebuie spus că subiectul piramidei ilegale a fost tranșat in 1979 in SUA, dar și mai recent în 2016 în  Europa când s-a recunoscut clar că Amway, respeciv Herbalife sunt afaceri legitime, că nu sunt scheme ilegale și că repezintă un mod legal de a face afaceri. Dincolo de asta, veniturile companiilor din domeniu sunt pe un trend ascendent de mulți ani, asta însemnând că succesul lor este unul solid, bazat pe nevoi reale ale pieții, ceea ce pentru aceia dintre voi care își doresc un venit rezidual poate însemna o mare probabillitate de câștig și, de asemenea, pentru cei care sunt familiarizați cu domeniul afacerilor cât de cât, știu că trendul vânzărilor e un parametru cheie vital.

Practic

Una din aceste posibilități de a câștiga un venit rezidual găsiți aici unde vă pot oferi un sprijin permanent.

Deci putem devein cu toții miliardari ? Răspunsul este depinde. Depinde de fiecare din noi în parte, de cât suntem dispuși să muncim, să sacrificăm, să ne asumăm. alpatruleavalnmE greu ? Iarăși depinde direct proporțional cu dorința și pasiunea fiecăruia din noi.

Cert este că fiecare din noi are acest potențial !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: