Poți câștiga bani fiind student ?

E o întrebare care m-a chinuit toată facultatea. Ca și voi, fiind student aveam nevoie de bani pentru a merge în cluburi, la o terasa, în excursiile cu gașca, cu colegii de grupă. De acasă primeam ceva, dar ori se terminau prea repede ori nevoile mele erau prea mari. Am încercat slujbele de vară. Nu prea a mers…De angajări ce să mai spun… Toată lumea vrea experiență și să stai la servici cât mai mult. Chiar și când ar trebui să fii la cursuri. Câteodată trebuie să alegi, ori una ori altă. Nu prea e o variantă optimă…Apăreau frustările…exceptionalii2

Mereu ajungeam la sfârșitul banilor mult înaintea sfârșitului de lună, și nu puteam să țin pasul cu colegii, la petreceri, în excursii și cu siguranță am pierdut multe oportunități din lipsa banilor.

Atunci nu știam de o posibilitate de a câștiga bani muncind când aveam un pic de timp liber, fără stresul șefului care să se uite urât când spui că trebuie să mergi la cursuri sau că ai de învățat. Poți să îți planifici tu orele de activitate în funcție, de exemplu de orar sau de programarea examenelor din sesiune. Nu riști nimic ! Ba mai mult, s-ar putea să începi activitatea profesională, la sfârșit de facultate fără grijile financiare obișnuite dacă te concentrezi un pic.

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii și să trimiți contractul de înscriere online în termen de 30 de zile împreună cu copia după carnetul de student, vizat la zi,  și apoi o primă comandă în primele 30 de zile de la înscriere. Nu aveți de pierdut absolut nimic pentru că înscrierea este gratuită acest lucru aducându-vă și suport permanent în demersul vostru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: