Sistemul dumneavoastră imunitar este pregătit pentru iarnă?

Combateți frigul și arătați-le celorlalți importanța suplimentelor.

De ce avem tendința de a ne îmbolnăvi iarna? Este de vină vremea rece? Schimbarea de temperatură? Care este adevăratul motiv?

De fapt, tusea și răceala din lunile de iarnă sunt cauzate de contactul nostru din ce în ce mai frecvent cu virusurile care cauzează astfel de boli. Când este frig, relaționăm cu persoane care sunt răcite. Respirând același aer, în special atunci când ele tușesc sau strănută, suntem automat expuși la bacterii.

Atunci când răciți, nu prea aveți ce face decât să vă odihniți, să beți multe lichide și să evitați să transmiteți infecția mai departe. În primul rând, este bine să nu deveniți slăbiți, cu alte cuvinte, trebuie să mențineți un sistem imunitar puternic care vă va ajuta să luptați cu infecția.

Ce le putem oferi celorlalți la începutul iernii pentru a-i ajuta pe ei și familiile lor să evite răcelile? Produsul de stimulare a imunității !

Ajutor din mers

Denumirea produsului vorbește de la sine. Acesta conține un capac special, brevetat, pe care îl puteți avea la îndemână și utiliza oricând aveți nevoie. Capacul conține vitamina C, derivată din cireșe acerola, și zinc. Ambele contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Luați-l cu voi la următoarea întâlnire sau următorul eveniment și oferiți-le celorlalți ocazia să guste. Este delicios! Și nu uitați, această băutură nu conține coloranți, arome sau conservanți artificiali.

Eficiență naturală

Usturoiul a fost utilizat timp de mii de ani ca un remediu preventiv natural și curativ. Ce știm cu siguranță este că acesta conține o substanță numită alicină, care are un puternic efect antibacterian.

Deoarece majoritatea oamenilor nu sunt tocmai încântați să mănânce usturoi toată ziua, tabletele cu usturoi sunt combinate cu o aromă plăcută de mentă, astfel încât puteți profita de beneficii fără o respirație cu miros de usturoi. Atât usturoiul cât și menta provin din ferma din California, special amenajată pentru marca companiei. Nu uitați să le luați cu voi la întâlniri și să-i încurajați pe celorlalți să le încerce.

Ceva pentru copii

Ultimul, dar cu siguranță nu cel din urmă, produsul Multivitamine și multiminerale de mestecat, cu aromă de portocale, oferă vitamine, minerale și beta-caroten pentru întreaga familie. Prezentați-le celorlalți beneficiile ingredientelor produsului, vitamina B, C și D, precum și fier și zinc, care ajută sistemul imunitar să funcționeze normal.

Ajutați-i pe ceilalți să aibă grijă de bunăstarea lor cu aceste produse eficiente și apreciate, având grijă totodată și de sănătatea dumneavoastră iarna aceasta !

Dacă doriți să aflați mai multe despre produse, lăsați un comentariu mai jos și voi fi bucuros să vă dau mai multe informații.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: