Dincolo de mister, firescul naturii !

hipnosyscom

Deși am mai scris aici despre acest instrument, de curând am resimțit beneficiul lui. După garda de zilele trecute m-am culcat, ajuns acasă, să recuperez somnul pierdut în consultații. Și a fost timp serios pierdut în gardă pentru că am avut treabă. Oamenii nu au stat de loc degeaba. Fie nu și-au luat tratamentele și au venit cu complicații la noi, fie au băut și au ajuns să le dregem nasurile și urechile rupte în fel și fel de moduri, toți au venit la noi să-i dregem. Nu pot să nu amintesc, cu un zâmbet în colțul gurii, de o doamnă din rural care a venit pentru un traumatism provocat, atenție, de un dop de șampanie ! Cred că avea niște mâini foarte puternice dopul ăsta de șampanie !

Revenind la refacerea de după gardă, somnul nu mi-a ajuns nici pe departe, deși altă dată erau suficiente și 2 ore. Însă acum, pe semne că am prins și un virusel de le vreun pacient generos, m-am trezit cu o hemicranie, adică cu o durere de cap, ceva de zile mari. Evident, deformare profesională, i-am dat cu un antinflamator care a cam întârziat să își facă efectul.

Așa că am recurs la un instrument mai vechi, vechi prieten, ce m-a ajutat și când învățam pentru rezidențiat, și l-am utilizat. Spre bucuria mea, și-a făcut treaba și de data asta. Durerea de cap mi-a trecut, am putut să citesc ceva, și să nu pierd și ziua asta. Nu e vorba despre nimic mistic sau vrăjitoresc, deși pentru unii așa poate să pară, și este și la îndemâna voastră.

Ce este și mai frumos este că aveți câteva mp3 demo GRATUITE pe care le puteți folosi să vă convingeți că efectele sunt reale. Apoi dacă veți mai dori și altele mai specifice, o puteți face pe loc, fără nicio obligație. Alături de această soluție și cea de aici, pot fi soluții de a vă reface mai repede sau cu mai puține „pagube colaterale”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: