Sper să nu pățească nimeni asta !

vertijulZilele trecute am mai avut o gardă. Și, ca de obicei, nu a lipsit sindromul vertiginos.

Dar ce este sindromul vertiginos ?

Este acea stare în care totul se învârte în jur, ți se pare că ești într-un montagne russe. Nu poți să stai în picioare, vrei să mergi și ajungi să te clatini la orice pas. Picioarele și corpul nu te mai ascultă. E ca atunci când ești beat. Și ca și cum nu ar fi de ajuns, îți mai e și greață. Nu poți să te ridici din pat. Și starea asta te aduce la spital. Unde, evident, trebuie să te internezi.

Sper că nu ați trecut prin așa ceva și că nu veți trece. Pentru că nu mai poți face nimic. Nu te mai poți duce la serviciu, nu mai poți avea grijă de copii, de casă, nu mai poți să ai viață socială. Cauzele sunt diverse. De la afecțiuni ale urechi medii, otite, oto-mastoidite, până la afecțiuni neurologice, spondiloza cervicală, insuficiența vertebro-bazilară, hipertensiune arterială necontrolată pot genera aceste simptome.

Vestea bună este că există soluții terapeutice pentru fiecare din aceasta stare de boală. În primul rând este vorba de controlul patologiei asociate care generează vertijul. Hipertensiunea arterială, tratamentul spondilozelor, a afecțiunilor neurologice etc.

Soluția ?

Tratamentul simptomatic care se utilizează cel mai frecvent în serviciile de ORL cuprinde vasodilatatoare, antispastice și tratament cu VITAMINE din grupul B. În general afecțiunile neurologice sunt tratate cu preparate pe bază de vitamine din grupul B. Se utilizează în perfuzii câteva  zile. Așadar importanța și beneficiul cert al vitaminei B în starea de bine și echilibru al structurilor nervoase este demonstrată și prin acest argument.

Și dacă este utilizată în tratarea stării de boală, oare nu ar avea beneficii în păstrarea stării de sănătate ? Aici veți găsi multe postări legate de acest subiect și vă încurajez să le parcurgeți. Și dacă sunteți ca mine, o să vă gândiți : prostii. Vă pot pot spune că după urmărirea a suficienți pacienți tratați cu vitamine B, nu numai pentru vertij, dar și pentru alte afecțiuni cum ar fi miringita ( otita de origine virală) că există un beneficiu cert și fără acest remediu probabil că evoluția patologiilor menționate ar fi mult mai dramatică și mai prelungită.

Dincolo de beneficiile curative, are și calități de protecție. Vă crește imunitatea, crește rezistența la stres și la program prelungit, favorizează refacerea celulară, cunoscut fiind faptul că celule au ciclu normal de viață ți moarte care trebuie protejat, alterarea lui fiind de multe ori la originea multor boli degenerative. Și vă faceți un mare bine dacă, în mod constant veți consuma nuci, ouă, migdale, mazăre. Aportul de vitamină B.

Alături de care, fie că este vorba de păstrarea stării de sănătate sau de ținta curativă, puteți folosi suplimentele cu vitamină B. Sunt foarte multe pe piață, iar dacă intrați într-o farmacie o să aveți o problemă în a alege un preparat. Sunt foarte multe. Ca de obicei, calitatea variază, în unele cazuri corelat cu foarte mulți factori. Este importantă concentrația, forma de condiționare, modul de cultivare a materiilor prime, procesul de extragere al fito-nutrienților, componentele specifice plantelor ce conțin elementele benefice, inclusiv vitamina B. Cu siguranță că farmacistul vă va face o recomandare uneori obiectivă, alteori corelată cu norma lui de vânzări. V-ați întrebat de ce, de fiecare dată când nu știți ce să cumpărați în farmacie, vi se propun produse scumpe/cele mai scumpe ?Trecând peste acest aspect tehnic de farmacie, experiența voastră poate fi definitorie. Ce ați simțit voi, ce știți voi nu vă poate lua sau spune nimeni altcineva. Nu ?

Și atunci vă invit să încercați și Vitamina B Plus Nutrilite, produsă de compania care a inventat conceptul de supliment nutritiv. Care le cultivă în ferme organice,unde nu se folosesc pesticide și îngrășăminte chimice, produse prin procedee validate în peste 80 de ani de experiență. O puteți găsi aici, la butonul nutriție .

Care va fi câștigul vostru ?  Veți beneficia de :

  • un produs eficient, cu o concentrație optimă de fito-nutrienți, asigurată prin procedee optime de extragere a acestora din plante,
  • un produs sigur, fără pesticide și îngrășăminte chimice,
  • un produs susținut de tradiție, este 80 de ani,
  • un produs recunoscut internațional pentru inovație și creativitate, conform datelor Euromonitor, fiind liderul de piață. 

Iar dacă vă veți crea un cont personal de client, pentru început, veți avea acces la produsele inovatoare și sigure Nutrilite, și nu numai,  din comfortul casei voastre, când veți avea nevoie de ele, și de asemenea, veți putea beneficia de reduceri de până la 25% !

Sper din tot sufletul să nu ne vedem în cosultațiile de la ORL pentru vertij, și nici pentru altă problemă de sănătate, și să vă protejați din timp sănătatea voastră !

Puteți acționa chiar acum în direcția asta !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: