Chiar funcționează ?

succes

Cred că și voi aveți momente în care nu mai aveți resurse, vă săturați de toate și de tot și vă doriți să vă ascundeți de îndatoririle zilnice.  Este și normal să se întâmple asta, fiecare din noi având nevoie de odihnă, de relaxare. Însă ce facem dacă nu ne mai ajunge ? Dacă tot suntem obosiți, dacă performanțele noastre sunt la cote minime ? Dacă apare acel fenomen de „burn out” ?

E momentul de un concediu, sau dacă nu e posibil, de o reducere a activității la bazal, cu ruperea ritmului. Intensificați activitățile cu familia, cel mai bine în natură, reîntoarceți-vă la pasiunile voastre. Și mai este un aspect asupra căruia am reflectat cu ocazia citirii acestui text al dr. Campbell, despre care am mai scris aici, și care vorbește despre un aport insuficient de vitamină B, mai ales B12. Și asta mai ales dacă aveți o dietă vegetariană, sau săracă în carne pentru că sursa de vitamină B12 mai ales, este din produse din carne. Vitaminele din grupul B sunt implicate în procesele de transmitere a influxului nervos, de susținere a țesuturilor nervoase, în procesele normale de regenerare a celulelor sanguine, în buna funcționare a sistemului cardiovascular.

Și atunci care este soluția ?

Suplimentarea dietei cu vitamina B externă. Sunt o foarte multe forme de vitamină B pe piață și în diverse forme. Însă aici fac o mențiune specială, pentru că este un domeniu, cel al producerii și vânzării de vitamine, care este puțin reglementat și puțin verificat. Pentru România nu sunt date, însă în Statele Unite ale Americii undeva între 40 și 48% din vitaminele de pe piață nu respectă compoziția, sau au în compoziție elemente dăunătoare pentru sănătate !Așa că vă sugerez să aveți foarte multă exigență când vă cumpărați vitaminele, prețul fiind ultimul criteriu de cumpărare.

Fiind foarte sceptic legat de subiectul acesta, și pentru că am fost expus la informații conform cărora un supliment de B-uri îmi va crește performața intelectuală, având și o perioadă de „burn out”, am decis să încerc pe propria piele un preparat nou de vitamină B, produs de liderul în domeniu, cu un procedeu nou de condiționare, ce asigură acțiune pe 24 de ore, deci exact atunci când am cea mai mare nevoie, la job, în raportările legate de job, în activitățile legate de familie.

De ce  liderul ?

În primul rând pentru că orice supliment am luat de le ei a funcționat, iar eu sunt adeptul calității, eficienței dacă vreți. În al doilea rând pentru că au ferme organice , certificate periodic, ceea ce înseamnă că sunt sigur că nu au produse toxice în ele și că au o cantitate optimă de fito-nutrienți ce își va face treaba. În al treilea rând pentru că beneficiez de o reducere de 30% la achiziția produsului. Eram foarte curios, și pentru faptul că de la ei am mai luat Lecitină și Gingseng care au funcționat super bine.

Am, cred, o săptămână e când iau în mod regulat, adică o tabletă pe zi, acest supliment și rezultatul este că nu mă mai doare capul după-amiaza, așa cum se întâmpla înainte, pot sa citesc mai mult, fiind în perioada de pregătire profesională, adică rezidențiat, și pot să duc mai ușor gărzile, chiar și cele grele.  Toate astea merg mai bine, din punctul meu de vedere, datorită vitaminei B pe care o iau. Pentru mine este suficient, pentru că pot să folosesc timpul mult mai eficient, să mă bucur mai mult de lucrurile frumoase din jur, și să fiu eu mult mai des. 🙂 Despre cum acționează am mai postat aici și, după cum vă mai spuneam, este un mod inovator de eliberare, și ce se spune aici e real, e validat de experiența proprie, așa cum vă scriam mai sus. Însă, știu că cea mai importantă experiență este cea personală. Și cred că va deveni un instrument de a mă menține la capacitate maximă. Ceea ce vă doresc și vouă, mai ales dacă experimentați oboseala cronică, sau cum se zice acuma, fenomenul de „burn out”.

Sănătate maximă !

Un gând despre „Chiar funcționează ?

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: