Chiar funcționează ? partea a 2a

balance-1Răspunsul la întrebarea din titlul, dintr-o postare mai veche, este cu siguranță. Dacă atunci când învățam pentru rezidențiat am probat și validat Lecitina Nutrilite, acum pot să spun că alături de ea, mai am un aliat : Vitamina B Plus de la Nutrilite. Și chiar funcționează !

După gărzi de obicei aveam o cefalee îngrozitoare după ce mă trezeam. Însă atunci când iau Vitamina B Plus, chiar dacă sunt obosit, nu mai am acea durere de cap. Și asta e mare lucru pentru că pot să mai fac și altceva. Adică pot să câștig acea zi pe care de obicei o cam pierdeam…Așadar pentru mine este aliatul care îmi redă timpul sau mi-l păstrează. Și sunt și argumente științifice pentru asta. Vitamina B este cea care restaurează activitatea neuronală. De altfel, în suferințe neurologice este folosit drept trofic nervos.

De altfel și în sindroamele vertiginoase, atunci când vă fuge pământul de sub picioare, se folosește frecvent și cu rezultate bune. Așa că atunci când îl puteți folosi cu încredere alături de celelalte medicamente prescrise de medic.

Și neuroplasticitatea, un concept care a constat că se refac circuite neuronale atunci când învățăm ceva nou, sau când o parte a creierului are o suferință de diverse etiologii, este ajutată de aportul de vitamina B.

Sper că veți avea grijă de sănătatea voastră, și puteți folosi și Vitamina B pentru sănătatea voastră.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: