Știți ce aport de proteine aduceți ?

Cam câte proteine trebuie să consumați dacă aveți 60 de kilograme ? Dar mai puține kilograme ? Dar dacă aveți mai multe ? Contează acest lucru ?

Sigur ca da !

Organismul nostru are nevoie de aport zilnic de proteine pe care le luăm, evident, din mâncare. Dar calitatea lor care este ? Știm acest lucru ? Dacă calitatea proteinelor este inferioară și aportul este insuficient ?

Anumite surse de proteine, mai ales animală, sunt nocive pentru că prin metabolizare induc în organism un mediu acid responsabil de modificările minore inițial, apoi din ce în ce mai importante ce devin apoi boli, unele grave, cum ar fi cele cardiovasculare, metabolice sau cancerul.

Așadar este extrem de important să aducem organismului un aport sănătos de proteine, din surse cunoscute, testate și certificate ca fiind sigure și de calitate. Puteți fi  în situația în care să nu aveți certitudinea că aveți un aport sigur de proteine, sau dacă obișnuiți să suplimentați alimentația voastră cu proteine, o puteți face cu proteine din plante produse de liderul în domeniu, și astfel să puteți exprima plenar în tot ceea ce faceți.

Informații puteți afla lăsând un comentariu mai jos „Vreau să știu mai multe despre proteinele utile sănătății mele”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: