Un obiectiv esențial în alimentație

unobiectivesential
Consumați proteine de calitate

 

Odată cu începutul noului an majoritatea oamenilor își propun să devină mai atenți la obiceiurile alimentare și să aibă mai mare grijă de starea lor de bine lor în general. Un stil de viață sănătos presupune deprinderea unor obiceiuri bune și sustenabile – chiar dacă începeți cu pași mici. Este important de reținut că obiceiul este esențial. O modalitate bună de a respecta ce v-ați propus de anul nou pe tot parcursul anului 2018 și în continuare, este să vă stabiliți un obiectiv care este suficient de mic și simplu pentru a putea fi îndeplinit în prima zi. Apoi faceți acest lucru în fiecare zi și veți vedea că până la sfârșitul anului va deveni ceva absolut normal!

Iată o provocare pe care v-o propunem pentru starea generală de bine a organismului: includeți mai multe proteine în dieta dumnevoastră. Acum mergeți un pas mai departe și stabiliți-vă un obiectiv zilnic, cuantificabil, cum ar fi să adăugați o lingură Proteine din plante în alimentația dumneavoastră, în fiecare zi.

Înainte de toate, de ce sunt importante proteinele? Acestea joacă un rol semnificativ în aproape toate funcțiile organismului. Vă ajută să mențineți masa corporală optimă, să aveți energie și conferă o senzație de sațietate. Urmați o dietă în care reduceți cantitățile de alimente? Aveți grijă să consumați suficiente proteine pentru a vă menține și tonifia mușchii, în timp ce scăpați de kilogramele nedorite. Părul și unghiile sunt alcătuite în mare parte din proteine. Organismul folosește proteinele pentru a construi și regenera țesutul muscular, ceea ce este foarte important în recuperarea după un antrenament. Proteinele sunt folosite și pentru producerea hormonilor. Acestea se găsesc în oase, mușchi, cartilagii, piele și sânge. După cum vedeți, organismul nostru depinde de proteine.

În mod ideal, ar trebui să putem asimila suficiente proteine din alimentația noastră obișnuită. Câteva alimente bogate în proteine ar fi fructele de mare, carnea de pasăre, ouăle, brânza de vacă, iaurtul, fasolea și soia. Dar, în general, fie nu consumăm suficiente proteine, fie nu le consumăm pe cele potrivite. Calitatea sursei din care provin proteinele este foarte importantă. Acceptați doar ce este mai bun pentru organismul dumneavoastră! Cercetătorii au venit cu soluția perfectă: suplimentul Proteine din plante, un mod practic de a vă asigura aportul necesar de proteine.

Puteți adăuga această pudră fină fără gust în băuturi, preparate sau aluaturi, fără a le compromite savoarea. Fiecare porție de 10 grame conține 8 grame de proteine. Este potrivită pentru vegani și vegetarieni și nu conține lactoză și colesterol, având mai puțin de 1 gram de lipide în fiecare porție. Puteți coace și găti cu aceasta sau o puteți presăra deasupra salatelor.

Faceți din proteine unul dintre obiectivele anului 2018. Începeți cu o lingură de Proteine din plante zilnic pentru a vă forma obiceiul, apoi adaptați-vă în funcție de necesitățile personale pentru a vă bucura de beneficiile integrale ale acestui supliment. Obiceiurile sănătoase necesită disciplină, iar noi suntem alături de dumneavoastră pe tot parcursul drumului!

 

Dacă vrei să știi mai multe, poate și câteva rețete, lasă un comentariu și vom intra în detaliu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: