Vă enervează și pe voi ?

doctor-2722941_1920Viața de rezident, dar și a celorlalte poziții din spitale, presupune manevre chirurgicale, contactul cu diverse produse biologice, ca să le numesc așa, elegant, inclusiv cu sângele.

Nu demult am avut de a face cu un pacient cu rinoragie și care este HIV pozitivă. Manevra de tamponament nazal presupune câteva etape destul de agresive, pacientul fiind destul de intens bombardat de către durere, astfel încât oricât ar încerca să se controleze, te mai scuipă, mai tușește și evident secreții, sânge și alte produse biologice cum le-am numit mai sus, ajung pe halatele cadrelor medicale. Sigur o să spuneți, că trebuie protecție și așa și este. Bonetă, mască, halat de unică folosință sau de sală. Însă oricât te-ai feri se întâmplă câteodată să fii „marcat”. Dincolo de dezinfecția de primă intenție, halatele respective trebuie igienizate. Câteodată detergenții nu prea fac față.

Și ce-i de făcut atunci ?

În ce mă privește am găsit o soluție pe care o foloseam, e adevărat, la prespălarea gulerelor cămășilor când lucram în farma. Acum o folosesc și la halate, combinat cu detergenți cum ar fi clorul, oxigenul activ. Vă pot spune că sângele, chiar și petele vechi, este scos. Și alte tipuri de pete pățesc la fel. Care este această soluție ?

 

Da, vorbesc despre un detergent, oricât de prozaic și penibil ar putea să pară. Pe mine mă exasperează persistența acestor pete în ciuda eforturilor de spălare, detergenților de tot felul pe care îi folosesc. Și, poate ca și voi, am pierdut haine cu valoare sentimentală din cauza lor, a petelor. Așa că în momentele de exasperare, câteodată și preventiv, folosesc un detergent inovator și comod de alicat pentru că și-a dovedit eficiența.

Mai ales dacă aveți pete „periculoase”, din spital, alături de dezinfectanți și temperatura ridicată, este o soluție de a spune la revedere petelor.

Dacă vreți să aflați mai multe despre acest detergent, lăsați-mi un comentariu că să putem intra în contact.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: