Povestea de succes a liderului

PovesteanutriliteAgricultură sustenabilă, suplimente alimentare pe bază de plante, combinația dintre natură și știință – toate aceste principii cheie au fost adoptate de această marca în urmă cu 80 de ani. În continuare vom vorbi despre descoperiri, momente importante, practici etice, știință modernă și produsele de calitate superioară, concepute pentru a vă susține bunăstarea. Vom căuta prin arhive pentru a vă prezenta cum a început totul.

Aventura începe în China

 

Respect pentru natură

Unul dintre principiile fundamentale ale mărcii este sustenabilitatea. Fondatorul ei a cumpărat o fermă de 3,4 acri pentru a-și putea crește propriile ingrediente fără pesticide, produse chimice sau ierbicide. În schimb, acesta a respectat „regulile ecologice” și a lăsat natura să optimizeze natura încă din prima zi. Acest etos este în continuare un aspect central al fermelor certificate periodic. Compania a respectat întotdeauna ecosistemul și își continuă relația armonioasă cu natura.

Expertiză științifică

De asemenea, marca are una dintre cele mai mari echipe de cercetare științifică din industria suplimentelor alimentare, a cărei activitate se bazează pe expertiza mondială în nutriție și dezvoltarea produselor. Echipa de experți a mărcii monitorizează strict întregul proces de producție, de la semințe la supliment , valorificând întotdeauna puterile complementare ale științei și ale naturii, pentru a obține ingrediente de calitate superioară și pentru a asigura performanța suplimentelor alimentare.

Responsabilitate socială

Compania nu susține doar comunitățile locale din jurul fermelor sale sustenabile, ci face și contribuții substanțiale pentru a-i ajuta pe oamenii din întreaga lume să ducă o viață mai bună. De exemplu, oamenii de știință ce lucrează în companie au dezvoltat o pulbere cu micronutrienți, care conține 15 vitamine și minerale esențiale pentru dezvoltarea copiilor. Mai mut decât atât, a fost lansată o campanie , pentru creșterea conștientizării față de rolul critic pe care îl joacă nutriția în dezvoltarea timpurie a copiilor și pentru a-i ajuta pe copiii defavorizați să ajungă la vârsta de cinci ani în condiții normale de dezvoltare.

Un lider mondial

În anul 1934, fondatorul mărcii a introdus primul supliment de vitamine/minerale/fitonutrieți, care a fost precursorul produsului actual. În prezent, acesta este marca nr. 1 din lume în privința vânzărilor de suplimente alimentare și vitamine*.

În anul 1915, fondatorul companiei, locuia în China, unde a descoperit puterea unei diete pe bază de plante. El a observat obiceiurile alimentare ale oamenilor din China și s-a întrebat dacă există o legătură între alimentele consumate și starea generală de sănătate. Acesta a observat că oamenii din mediul rural care consumau produse proaspete în mod regulat păreau să fie mai sănătoși decât cei de la oraș, care aveau o dietă bogată în grăsimi, zahăr și sare. Observațiile și experimentele lui fondatorului l-au ajutat să identifice compuși importanți din plante, necunoscuți până atunci, pe care i-a denumit „factori alimentari asociați”. El a înțeles că oamenii cărora le lipsesc acești factori alimentari asociați din dietă nu consumă suficiente fructe și legume și, prin urmare, nu se bucură de o sănătate optimă. În prezent, acești factori alimentari asociați sunt cunoscuți sub numele de fitonutrienți, fiind compuși organici care le conferă culoare plantelor și le protejează de stresul provocat de mediu.

*Sursa: Euromonitor International Limited. Suplimente alimentare și vitamine, World, GBN, Retail Value RSP, % breakdown, 2016.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: