Mergeți la picnic ?

PhytoGovaraPentru că,în ciuda tuturor aparențelor, primăvara va veni, și pentru că vom dori, cu siguranță, să ieșim la iarbă verde, puteți avea protecția sănătății, dar și o băutură răcoritoare la îndemână. Aflați mai jos, de ce este diferită !

Întăriți-vă sistemul imunitar în același timp!

În aceste zile minunate și însorite, mulți dintre noi abia așteptăm să ieșim afară. Petrecerea timpului la soare și aer proaspăt cu siguranță are un efect tonic și contribuie la refacerea rezervelor de vitamina D. În plus, o zi însorită aduce întotdeauna cu sine o stare de bine! Însă uneori ce-i prea mult strică: soarele produce radicali liberi care pot avea efecte nocive la nivelul celulelor, începând de la suprafața pielii. Însă, există anumiți nutrienți care pot susține organismul, protejându-l împotriva acestor efecte dăunătoare.

Hidratare și imunizare

Înainte de venirea zilelor călduroase, ne putem înarma cu metode de a ne crește rezervele de vitamine și minerale. Băutura enrgizantă, fără conservanți, este un mod plăcut, rapid și practic de a vă bucura de un aport dublu de nutrienți, zinc și vitamina C, într-o sticlă de apă. Luați-o cu voi la picnicuri sau alte evenimente care au loc în aer liber într-o zi însorită: vă puteți revigora și hidrata, în timp ce vă întăriți sistemul imunitar cu ajutorul antioxidanților.

O soluție practică

Această băutură delicioasă este perfectă pentru oamenii ocupați, care duc o viață agitată și vor să consume o cantitate suficientă de vitamine și minerale, dar au nevoie de o soluție practică. Vorbiți-le apropiaților care duc un stil de viață agitat despre acest produs unic! Indiferent dacă sunteți pe drumul spre serviciu, trageți o fugă până la școală sau participați la activități sportive, petreceri și alte evenimente, consumarea unei sticle din această băutură vă poate oferi hidratarea necesară, precum și un plus de vitamine care vă ajută să continuați plini de energie.

Instant și sănătos

Folosiți Recipientul Premium al produsului pentru a prepara o băutură rece și revigorantă:

  1. Desfaceți baza, adăugați gheață și închideți
  2. Umpleți cu apă
  3. Montați o doză a acestui produs
  4. Rotiți pentru eliberare

Băutura revigorantă vă răcorește și vă protejează celulele de radicalii liberi dăunători.

Recipientul premium

Reutilizabil, fără BPA, Recipientul Premium este proiectat special și este perfect compatibil cu dozele brevetate care, printr-o simplă rotire, eliberează în apă infuzia de nutrienți. Poate fi luat cu ușurință în coșul de picnic, geanta de antrenament sau de plajă, sau poate fi așezat în suportul pentru cană al mașinii. Este un mod excelent de a consuma nutrienții de care aveți nevoie, oriunde ați fi! Când ajungeți acasă, pur și simplu puneți-l în mașina automată de spălat vase.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: