E timpul să sărbătorim!

cheering-297419_1280Anul acesta sărbătorim a 70-a aniversare a produsului vedetă

În urmă cu mulți ani, în America, un vizionar a introdus pe piață un supliment alimentar care conținea o combinație unică între natură și știință. El a înțeles foarte bine importanța nutriției, a sănătății și a stilului de viață pentru bunăstarea noastră generală și a crezut că aceasta poate fi îmbunătățită substanțial cu nutrienți pe bază de plante.

În 1948, cercetările intensive au dus la dezvoltarea suplimentului alimentar de calitate superioară de care vorbim, care a revoluționat soluțiile pentru sănătate și stare de bine cu o combinație unică de multivitamine, minerale și fitonutrienți. Nu a durat mult până când acesta a devenit produsul principal al mărcii de suplimente alimentare.

Aici și acum

Acum încă beneficiem de această revoluție. De la lansare, acest produs a continuat să îndeplinească cerințele noastre în continuă schimbare. Acesta este unul dintre motivele pentru care rămâne cel mai bun produs cu multivitamine și multiminerale, cu fitonutrienți din cinci grupe de culori*. Formula sa conține 12 vitamine esențiale și 10 minerale esențiale, precum și concentrate din fructe, legume și ierburi. Aceste ingrediente cheie funcționează împreună pentru a completa golurile de nutrienți din dieta zilnică și pentru a susține un organism sănătos. Produsul oferă o gamă de beneficii pentru oricine are nevoie de un stimul nutrițional suplimentar în perioadele stresante din viață, în timpul evenimentelor sportive sau în timpul iernii, când nivelurile de energie tind să scadă.

Întoarcerea la natură

Pentru consumatorii din prezent, care vor să știe de unde provin ingredientele din suplimentele alimentare, sunt și mai multe motive de a sărbători această idee a specialiștilor. Nu doar că extractele de plante sunt folosite pentru crearea unor suplimente alimentare sustenabile, dar plantele în sine sunt crescute, recoltate și procesate în ferme proprii sustenabile autorizate. Metodele de cultivare sustenabilă asigură nutrienții vitali necesari plantelor, pentru crearea unor produse de calitate superioară. Fermele folosesc puterea lanțurilor alimentare naturale, lăsând natura să controleze natura, evitând prin urmare folosirea de pesticide și ierbicide sintetice dăunătoare.

NutriliteDoubleX
Plantele folosite pentru aceste produse sunt crescute în fermele noastre sustenabile autorizate.

Când natura întâlnește știința

Uneori, natura are nevoie de puțin ajutor, astfel încât să ne poată oferi ce are mai bun. Angajamentul nostru pe termen lung este să folosim natura și știința în armonie perfectă pentru a ne asigura că produsele ca acesta asigură rezultate optime. După recoltare și procesare, ingredientele sunt verificate de către cercetătorii fermelor prin intermediul unor teste, asigurându-se că folosim puterea științei pentru a maximiza proprietățile benefice ale plantelor. Această expertiză științifică importantă este cheia cercetărilor noastre continue și a dezvoltării produselor.

Combinăm tot ce este mai bun din trecut și prezent, pentru a dovedi că produsul este un produs de viitor. Doriți să aflați mai multe? Urmăriți-ne în continuare pentru mai multe noutăți despre celebrarea acestui produs exemplar și a istoriei sale de-a lungul anilor!

* Sursa: Euromonitor International Limited; valoarea de retail în termeni RSP terms; toate canalele, 2016.

Știați că?

 

sun-2248987_1920

Prima denumire a produsului a fost cu totul alta decât cea actuală. Prețul real al produsului, 20 de dolari, atunci când a fost lansat prima dată în 1948. Acesta este echivalent cu aproximativ 210 dolari din prezent!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: