Energie și sănătate

Energiesisanatate.jpg

Un supliment alimentar care asigură zilnic aportul de nutrienți de care aveți nevoie

Vă îngrijorați uneori că familia dumneavoastră nu are o dietă completă și echilibrată în mod regulat? Având în vedere stilul de viață antrenant în care trebuie să jonglați între muncă și viața personală, nu este întotdeauna ușor să urmăriți orele de masă ale fiecăruia. În plus, copiii nici nu se gândesc la nutrienți – sunt prea ocupați să fie activi!

Entuziasm și energie

O dietă sănătoasă și echilibrată presupune să consumăm toate proteinele, carbohidrații, vitaminele și mineralele de care avem nevoie pentru zilele pline de energie și pentru a ne păstra dantura și oasele puternice și sănătoase. Dar cum rămâne cu zilele aglomerate, când copiii sunt pe afară, fac sport, se întâlnesc cu prietenii, sau serile lungi de vară? Și cum rămâne cu membrii familiei care sunt pretențioși la mâncare sau au alergii sau intoleranțe la alimente? Poate fi dificil să vă asigurați că aceștia primesc toți nutrienții de care au nevoie pentru a fi energici și sănătoși.

Din păcate, ne confruntăm și cu astfel de probleme. În majoritatea cazurilor, un supliment alimentar zilnic poate acoperi posibilele deficite. Desigur, acestea nu reprezintă un înlocuitor pentru alimentele integrale, dar pot compensa potențiale lipsuri.

Ce avem nevoie

Toți copiii iubesc dulciurile gustoase, care se pot mesteca, iar mulți adulți preferă de asemenea vitaminele sub formă de tablete masticabile. De aceea, s-au dezvoltat trei produse care vor fi apreciate de toată lumea, indiferent de vârstă, cu ingrediente care sunt cultivate, recoltate și procesate exclusiv în fermele noastre sustenabile certificate.

Multivitaminele şi multimineralele de mestecat oferă vitamine, minerale și beta-caroten într-un supliment alimentar cu aromă de portocale. Acesta conține Concentrat de fructe tropicale cu compuși botanici din fructe integrale, precum și vitamina C, zinc, fier și complexul de vitamine B.

Personajele distractive din clipul nostru video ajută copiii să în

Vitamina C de mestecat este extrasă din cireșe Acerola, una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cultivate la fermele noastre pentru asigurarea calității. Fiecare tabletă conține concentrat de cireșe Acerola premium. Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la formarea colagenului pentru funcționarea optimă a gingiilor și a dinților.

Calciul joacă un rol important în formarea și fortificarea oaselor și danturii. Dacă vă îngrijorați că cineva nu consumă suficient calciu din produsele lactate sau alte surse de hrană precum legumele cu frunze verzi, suplimentul cu calciu și magneziu va contribui la compensarea deficitelor. Pe lângă calciu, acest supliment alimentar conține și magneziu, un mineral esențial care susține funcționarea normală a nervilor și a mușchi

Faceți gătitul distractiv…

… și copiii vor fi bucuroși să vă ajute, iar apoi vor fi nerăbdători să mănânce ce ați pregătit!

Preparați cartofi cu legume în sistemul nostru inovator de gătit Oferiți-le copiilor șorțuri de bucătărie personalizate de noi și niște linguri de lemn și dați-le mână liberă!

Pregătiți gustări sănătoase:

  1. Fructe – puneți bucăți de fructe pe bețișoare.
  2. Cremă tartinabilă de alune – delicioasă pe măr sau biscuiți.
  3. Legume raw – cu cremă de brânză sau sos pentru legume.

Dacă doriți să aflați mai multe despre aceste soluții și dacă doriți să le oferiți o carte de colorat tematică, lăsați un comentariu în care să-mi spuneți cum vă pot contacta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: