Pentru cei obosiți care caută o soluție pentru asta

family-286229_1920Acum ce urmează să-ți spun sunt niște sfaturi ce vin din ce am citit, medical alopat și nu numai, legat de soluții ALTERNATIVE tratamentelor medicale. Ele nu țin loc de indicațiile colegilor specialiști care privesc afecțiunile tale. În speță, dacă ai afecțiuni ale tubului digestiv, gastroenterologul și poate neurologul dacă ești obosit, nu reușești să te concentrezi, ești mereu în urmă cu somnul. La un moment dat ateroscleroza vasculară ne afectează și așa : prin dureri de cap, cefalee cum zicem noi, doctorii.
Deci cel mai important lucru este să te vadă constant același gastroenterolog și poate neurolog.
Dincolo de asta, legat de stare ta de oboseală logica spune că trebuie să dormi. Ideal ar fi să dormi măcar 6 ore pe noapte. Și dacă ești în  lista mea de mesaje, poate ai primit deja ebook-urile care detaliază cum ar trebui să fie somnul, nu o să insist acum.
Dacă o să te înscrii pe grupul alocat paginii mele de Facebook, vei putea avea acces gratuit în primul rând la niște sunete menite să îți stimuleze undele, să le zicem, de somn, pe care le generează creierul tău. De obicei eu am dormit super, cu niște vise interesante, dar un somn odihnitor și care te și energizează. Descarcă-le, ascultă-le înainte să adormi, când te așezi în pat, nu altfel. Pe lângă efectul pe care îl au asupra somnului, o să vezi că o să devii mai încrezătoare, te temi de mai puține lucruri.
Pe grup o să mai găsești și alte lecturi care sper să îți folosească la schimbarea stilului de viață. Trebuie să înțelegi că despre asta vorbim. Ceva nu faci bine. Tu știi ce, de nu te odihnești. Citește lucrurile de acolo, cărțile de acolo vizează exact un stil de viață sănătos.
Ce îți spun am aplicat și eu, deci dincolo de referințele din literatură, pot să-ți împărtășesc și din experiența mea.
Tot din experiența mea pot să îți spun că de obicei există un deficit de vitamine B, care sunt responsabile de menținerea proceselor neuronale, Este important să avem acest aport zilnic pentru a asigura stabilitatea acestora și buna stare. Este la fel de important să ai un aport de vitamină bine condiționată. Administrarea pe gură reduce din efectul vitaminelor, mai ales dacă aceste vitamine nu sunt condiționate farmaceutic corect. Și pe piață sunt multe preparate care nu fac ce pretind. Dar sunt și destule care fac asta, astfel încât poți să ai un aport corect. Vitamina B îți va asigura energia necesară, poate o să fii și mai creativă, deci să-i faci treaba în profesie mult mia bine.
Starea de oboseală poate fi dată și de o lipsă de calciu, dar și de magneziu și de vitamină D. Pentru că dacă iei calciu și nu ai vitamina D să-l fixezi, e cam degeaba. Soarele poate fi prietenul tău, pentru că asigură transformarea precursorilor de vitamină D în vitamină D. Deci ar trebui să știi cum stai cu calciu, periodic. Și dacă sunt deficiențe, trebuie corectate.
Pe lângă asta, pot fi utilizate tonice cerebrale care pot alunga această oboseală. Preparate extrase din plante sau copaci, sau tulpini care tonifică creierul. Ginseng, lecitină, poate și alte preparate pot fi utilizate. Este aceeași precizare pentru toate suplimentele nutritive : trebuie să fie calitative. Altfel nu înțelegem nimic din ele și vom deveni depresivi.
Revin din nou asupra faptului că trebuie să te vadă niște colegi de specialitate.Dacă sunt acolo probleme, trebuie corectate. Alături de tratamentele pe are vi le vor da, eventual, poți folosi și aceste tratamente alternative.
Dacă o să vrei mai multe detalii legate de sfaturile de sănătate și despre produsele pe care eu le-am folosit sau le folosesc, nu ezita să mă contactezi, și te aștept pe grup.
Sănătate maximă !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: