Ce parfum vă reprezintă?

Parfumuri

Parfumul potrivit ține de multe aspecte.

Ce fel de personalitate aveți? Ce fel de parfum ați alege în mod normal și de ce? Lumea parfumurilor s-a dezvoltat mult în ultimele decenii, devenind astfel mai dificil să alegeți ce vi se potrivește. Însă suntem aici să vă ajutăm.

Nu vă limitați la o singură opțiune

Alegerea parfumului potrivit nu înseamnă că trebuie să vă opriți la un singur parfum care vă reprezintă. Sunt foarte mulți factori implicați în această alegere:

  1. preferințele personale – simplul fapt că simțiți adierea unui parfum vă poate convinge sau, dimpotrivă! În plus, fiecare avem alcătuirea noastră chimică – chiar și gemenii identici au mirosul lor individual ! Alegeți întotdeauna un parfum care vă încântă pe dumneavoastră, nu care vă este recomandat de altcineva.
  2. caracterul dumneavoastră – sunteți deschis, introvertit, încrezător, serios sau „de gașcă”? Sau simțiți că personalitatea vi se schimbă în diferite circumstanțe sau în diferite cercuri sociale? În cazul acesta, cu siguranță e indicat să vă răsfățați cu mai multe parfumuri pentru a vă exprima firea cameleonică!
  3. cum vă simțiți – dacă vă copleșește oboseala, uneori este de ajuns să pulverizați un parfum revigorant și ziua dumneavoastră va arăta cu totul altfel! Dacă simțiți o stare de agitație, o aroma de citrice și notele florale, pe care noi v-o punem la dispozite, favorizează calmarea simțurilor. Dacă aveți nevoie de mai multă încredere în forțele proprii, ceva senzual, sau chiar misterios, ca parfum, s-ar putea să fie cea mai bună alegere.
  4. impresia pe care doriți să o transmiteți: vreți să vă puneți în valoare farmecul? Un parfum intens cu note care trezesc pasiunea poate face minuni! Vreți să vă învăluiți într-o eleganță diafană? Un parfum cu o combinație de note florale, ușor fructate și briză marina, vă va face să vă simțiți ca o pariziană chic.
  5. evenimentele la care participați – diferite parfumuri sunt potrivite pentru diferite ocazii – la o gală de seară se pretează ceva elegant, la o primă întâlnire se potrivește ceva ușor sau romantic, iar pentru un picnic cu familia, un parfum proaspăt ar fi cel mai potrivit.
  6. perioada din an – chiar și anotimpurile ne pot influența alegerile – parfumul picant cu care vă simțeați atât de bine în timpul iernii, s-ar putea să nu fie tocmai potrivit într-o zi călduroasă de vară, când ar fi mai inspirate notele fructate, citrice sau florale.

Gama noastra oferă un spectru larg de Ape de parfum și Ape de toaletă. Varietatea incredibilă de note, precum cele de citrice, florale, lemnoase, picante, fructate și de mosc, are ceva pentru fiecare, indiferent de ocazie, momentul zilei sau anotimp. Explorați-le, luând în considerare toți factorii decisivi care vă atrag la un parfum și ajutați-vă apropiații să aleagă parfumul potrivit pentru ei.

Gama noastra include parfumuri ușoare și sofisticate pentru bărbați. Apa noastra de toaletă este perfectă după bărbierit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: