Pornim cura de slăbire ?

Pentru că sănătatea înseamnă și o greutate optimă, este important să o menținem în aceste limite. Dar nu de puține ori, trebuie să o reducem. Este foarte greu și pentru că releul hipotalamic care reglează aportul alimentar ar trebui „resetat” la o greutate mai mică. Treaba asta este foarte grea și presupune o perioadă lungă de „expunere” la greutatea nouă.

În acest proces este nevoie de reducerea aportului caloric. Cu alte cuvinte, să mâncăm mai puțin. Uneori mult mai puțin. O soluție este înlocuirea unor prânzuri „tradiționale” cu înlocuitori de prânzuri. Un astfel de înlocuitor este batonul proteic înlocuitor de masă.

Acesta aduce un aport redus de calorii și combate senzația de foame. Atunci când nu sunteți acasă sau când pur și simplu vreți să reduci aportul caloric, poți folosi acest baton.

Este alcătuit din proteine din mazăre, grâu, amidon din maioc, o plantă cu unul din cele mai mari randamente energetice, proteine din zer, cacao, îndulcitori.

Și pentru că și eu personal am nevoie să reduc bine greutatea proprie, am început un proces de reducere a acesteia având alături Batonul cu gust de ciocolată și de asemenea, în câteva zile, un produs ce controleaza nivelul poftei de mancare, ce urmează să vină prin comandă de la companie.

Ținta este să scap de 10 kilograme, într-un interval cât mai scurt și să mențin această scădere.

Up date : s-a reunit echipa de vis

Pe lângă batoanele înlocuitoare de masă, mai folosesc un extract de manan, ingerat cu jumătatea de oră înainte de masă, se transformă într-un gel care micșorează dimensiunea stomacului, reducând astfel necesarul de hrană ce trebuie să o ingerăm. Si, de asemenea, o băutură ce conține zinc, vitamină C ce are menirea de a tonifica și a reduce stresul oxidativ.

După 2 zile rezultatele sunt promițătoare : minus 2,5 kg. Tot înainte ! 🙂

Dacă vrei să afli mai multe despre acest trio de vis, lasă un comentariu în care să scrii cum pot să te contactez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: