Pornim cura de slăbire ?

20180423_151248[1]Pentru că sănătatea înseamnă și o greutate optimă, este important să o menținem în aceste limite. Dar nu de puține ori, trebuie să o reducem. Este foarte greu și pentru că releul hipotalamic care reglează aportul alimentar ar trebui „resetat” la o greutate mai mică. Treaba asta este foarte grea și presupune o perioadă lungă de „expunere” la greutatea nouă.

În acest proces este nevoie de reducerea aportului caloric. Cu alte cuvinte, să mâncăm mai puțin. Uneori mult mai puțin. O soluție este înlocuirea unor prânzuri „tradiționale” cu înlocuitori de prânzuri. Un astfel de înlocuitor este batonul proteic BodyKey înlocuitor de masă.

Acesta aduce un aport redus de calorii și combate senzația de foame. Atunci când nu sunteți acasă sau când pur și simplu vreți să reduci aportul caloric, poți folosi acest baton.

20180424_143447[1]

Este alcătuit din proteine din mazăre, grâu, amidon din maioc, o plantă cu unul din cele mai mari randamente energetice, proteine din zer, cacao, îndulcitori.

Și pentru că și eu personal am nevoie să reduc bine greutatea proprie, am început un proces de reducere a acesteia având alături Batonul cu gust de ciocolată Body Key de la Nutrilite și de asemenea, în câteva zile, Appetite Controller, ce urmează să vină prin comandă de la Amway.

Ținta este să scap de 10 kilograme, într-un interval cât mai scurt și să mențin această scădere.

 

Up date : s-a reunit echipa de vis 

20180425_142914.jpg

Pe lângă batoanele înlocuitoare de masă, mai folosesc Appetite Controller, care fiind un extract de manan, ingerat cu jumătatea de oră înainte de masă, se transformă într-un gel care micșorează dimensiunea stomacului, reducând astfel necesarul de hrană ce trebuie să o ingerăm. Iar Phy2TGo este o băutură ce conține zinc, vitamină C ce are menirea de a tonifica și a reduce stresul oxidativ.

După 2 zile rezultatele sunt promițătoare : minus 2,5 kg. Tot înainte ! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: