Aliații tăi în călătoria ta provocatoare

Reducerea greutății este un drum extrem de sinuos și spinos. Și pentru că trebuie să modificăm compartamente folosite ani de zile. Asta va genera căderi, devieri, și resetări. Pentru că voința ta va scădea de la zi la zi, pentru că vei avea ocazii unde vei fi invitat și unde va trebui să mănânci și să bei și asta presupune niște aliați. Care sunt aliații mei în această călătorie ? Așa că am testat batoanele, glucomananul și supele.

pea-soup-2786133_1920Supele chiar am început de vreo lună să le folosesc și spre surprinderea mea, chiar sunt bune.Și să știi că sunt unul dintre cei care considerau aceste lucruri niște prostii acum câtva timp în urmă. Consideram eu atunci că dacă te abții de la mâncare, nu ai cum să nu slăbești. Adevărat și nu prea. Mai ales când ai perioade supraglomerate, când ajungi acasă seara târziu și masa de seară este masa ta principală. Cel puțin știu că eu am făcut-o și cu siguranță și voi cei care poate ați lucrat sau lucrați în vânzări sau într-o firmă cu multe sarcini de îndeplinit. Dacă acolo se regăsește și alcool, atunci riscul este și mai mare. Din două motive : primul că el însuși are un efect hipoglicemiant, deci îți va face foame, iar al doilea este că are multe calorii, mai ales dacă consumi băuturi alcoolice fermentate. Adică vin, bere etc.Și atunci ai nevoie de un aliat. În acest caz este vorba de supele înlocuitoare de masă. Supele au un nivel calorice reduse, însă îți aduc un aport alimentar suficient pentru o masă, la care mai poți adăuga ceva fructe, eventual o asociere de prune uscate și smochine uscate care au efect dovedit de reducere a greutății. Prepararea supelor este foarte simplă, presupune încălzirea unei cantități de apă, undeva la 300 ml, să fie fierbinte, dar nu clocotită. La asta se adaugă 3 măsuri dozatoare cu care vine pachetul de supă, sau 3 linguri normale și se amestecă bine, e recomandat cam 5 minute până nu mai există cocoloașe. Eu mai ameliorez gustul cu un ic de piper, sau suc de roșii.
Pulberemanan

Extractul de glucomanan micșorează capacitatea stomacului, și astfel reducere cantitatea de alimente necesare obținerii sațietății. E, dacă vrei, un fel de chirurgie bariatrică virtuală a stomacului. Este o pulbere obținută din scoarța unui copac care crește la tropice, și care este condiționat să își mărească volumul în contact cu sucul digestiv. Ce pot să-ți spun este că trebuie să-l faci suspensie într-un pahar sau o cană cam de 200-250 ml și un pliculeț de manan. Trebuie băut cu jumătate de oră înainte de masă. Și să știi, din experiența mea, chiar mă satur mai repede atunci când îl folosesc. Nu există niciun alt efect asupra organismului. Există date care susțin că are un efect pozitiv asupra absorbției colesterolului din sânge, fiind astfel util în hemoroizi, pancreatite. Cert este că eu folosesc pulberea de glucomanan pentru atingerea mai rapid a senzației de sațietate, și astfel de a reduce aportul caloric. Am citit de curând că și Dr. Oz ar recomanda această pulbere tocmai pentru este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai puternici inhibitori ai poftei de mâncare.

batoane
Batoanele înlocuitoare de masă sunt concepute din cereale și arahide, care de asemenea, te ajută să înlocuiești una sau mai multe din mese. În ce mă privește le-am folosit cu succes în serile când sunt de gardă. Unul sau două batoane și nu mai am nevoie de nicio masă. Sunt două arome, ciocolată și fructe exotice. Și nu numai în gardă. Când ți-e foarte foame și nu vrei să pierzi vremea mergând la masă la un restaurant sau la cantina din clădirea unde ai birourile sau din curtea spitalului, este o soluție extrem de comodă și sănătoasă. Ce am reuși cu chestiile astea ? Să mă mențin, să nu mă mai îngraș. Iar când fac și efort, se duc cam 2 kg pe săptămână. Să nu mă înțelegi greșit : nu spun că exact atât vei pierde și tu sau oricine altcineva. Spun doar că asta e ce am obținut eu. Însă cu siguranță vei putea obține mai mult cu acești aliați la care mai adăugăm încă unul foarte important : efortul fizic. Dacă vei aplica un program sistematic de a face mișcare, că vorbim de mersul pe jos, că vorbim de mersul la sală, de drumețiile prin pădure sau pe munte, toate vor avea un efect benefic asupra scăderii tale în greutate.

rutinainsala

Ce este important de menționat este că există un program care mai are și alte produse de sprijin în reducerea greutății. Este conceput ca un program complex, plecând de la predispozițiile tale genetice. Da, ai citit bine. Este un program inovator conceput în programul de cercetare al companiei care este deținătoare a 1 200 de brevete. Este un set cu ajutorul căruia se determină tipul ADN-ului tău și ți se generează un regim alimentar și cu produsele companiei menit să ajusteze greutatea plus accesul tău la programul fizic asistat de antrenori de profesie. E ca și cum ai avea consilierii tăi personali non stop care te asistă în programul de slăbire. Asta pentru cei care își doresc un program mai complex. Și întrebarea mea este : crezi că ai putea slăbi dacă l-ai aplica ?

Produsele sunt promovate și vândute în sistem Network Marketing. Adică nu le găsești în magazine sau farmacii, ci doar la distribuitorii ce colaborează cu compania. Printre care mă număr și eu.

Vrei să știi mai multe despre cum poți avea aceste produse ?

Comentează „vreau produsele de slăbit” și-ți voi spune cum ajung la tine !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: