Rezoluțiile Anului Nou ușor de ținut ?

pritkinresort-night-longArticolul original.

Rezoluțiile Anului Nou vin ușor și pleacă ușor. Echipa de experți a Pritikin te ajuta prin împărtășirea unor sfaturi utile despre cum să implementezi rezoluția și să o menții. Începe cu un plan și respectă-l. Citește mai departe care sunt secretele succesului menținerii rezoluției!

„Aceste cinci recomandări vă pot ajuta să mâncați mai bine, să faceți exerciți mai bine și să trăiți mai fericiți pe tot parcursul anului”, îi încurajează pe cei interesați dr. Coral Arvon, directorul sănătății comportamentului alimentar la Centrul de longevitate Pritikin.

Cum să păstrezi rezoluțiile de Anul Nou – Sfat #  Scrieți obiectivele pe hârtie … în detaliu. Scrie ambele obiective, de sănătate și de viață.
„Când aveți un plan concret,” explică dr. Arvon, aveți direcții concrete.”

Pune obiectivele tale pe frigider sau în altă locație prin care treci frecvent. Văzându-le în fiecare zi înseamnă că nu le vei uita. În plus, este mult mai greu să le ignori. Sunt un angajament, negru pe alb, pe care l-ai făcut pentru tine.

Sunt, de asemenea, extrem de motivante, deoarece sunt un memento constant, în special obiectivele de viață, căci duc la recompense de neprețuit care te așteaptă atunci când l-ai realizat.

Obiectivele de Sănătate …

Întreabă-te: „Care anume sunt scopurile mele de sănătate?”

-Vrei, de exemplu, să reduci nivelul de colesterol?
-Să scapi de 30 de kilograme?
-Să îmbunătățești calitatea somnului?
-Să reduci tendința de a te neliniștiți în legătură cu fiecare lucru mic?
-Să încerci să reduci unele dintre medicamentele pe care le iei cu obiceiuri de viață sănătoase?
Scrieți toate obiectivele de sănătate și discută obiectivele de sănătate cu medicul tău pentru că dorești să te asiguri că acestea sunt sigure și realizabile și, cu siguranță, medicul tău poate avea instrumente/sugestii care să te ajute.

Scrierea rezoluțiilor din noul an te va ajuta să le păstrezi.

Obiectivele pe viață …
Pentru a vă descoperi Obiectivele de viață, întrebă-te următoarele:

-De ce vreau să devin mai sănătos?
-Ce e mai important pentru mine?
-Vrei, de exemplu, să ai suficientă energie pentru a te bucura efectiv de familia ta la sfârșitul zilei (mai degrabă decât să moțăi înainte de ora 9?)
-Vrei să te întorci la jocul tău preferat?
-Dorești să revitalizezi viața ta romantică?
-Vreți să te trezești în fiecare dimineață, simțindu-te odihnit, liniștit și gata să începi ziua?
-Vrei să petreci mai mult timp (și să ții pasul) cu nepoții tăi?
-Dorești să pleci în vacanțe lungi în destinații exotice și să nu te împiedice sănătatea ta?
-Vrei să dansezi la nunțile nepoților tăi?

Da-ți puțin timp identificându-ți obiectivele de viață. Aprofundează-le ! Vorbește cu membrii familiei. Scrie ideile. Rafinează-le. Cel mai important, citește și repetă aceste obiective de viață zilnic. Sunt destinația ta.

Și în fiecare zi, călătorește în timp. „Condu” în viitor, imaginându-ți că Obiectivele de viață s-au împlinit. Acest lucru te-ar putea face să îți îndeplinești rezoluțiile de Anul Nou.

Precizează-ți obiectivele TALE de viață completând declarația de mai jos.

-Vreau să fiu suficient de sănătos și suficient de energic pentru …
Scrierea rezoluțiilor din noul an te va ajuta să le păstrezi.
Acum ești gata să începi! Felicitări! Și reține mereu că fiecare pas spre obiectivele tale este o victorie în sine.

Cum să păstrați rezoluțiile de Anul Nou – Sfat # 2 Când începi prima dată, fă-o simplu.
De exemplu, dacă dorești să petreci mult timp în bucătărie gătind mese sănătoase compuse din 20 de ingrediente și mai mult, renunță! În schimb, concentrează-te pe mesele rapide, super-simple, cum ar fi cele 6 mese sănătoase cu 6 ingrediente sau mai puțin. Păstrează gustările și prânzul simplu. Pentru prânz, de exemplu, o masă are adesea nevoie doar de 2 ingrediente – o cutie de spanac congelat și un recipient cu supa Tabatchnick cu conținut scăzut de sodiu (situat în raionul de congelate a supermarketurilor). Combină spanacul și supa, le încălzești în cuptorul cu microunde, și voila, ai un castron mare, de supă aburindă, cu conținut scăzut de calorii, dens și hrănitor.

Cum să păstrați rezoluțiile de Anul Nou – Sfat #3 Imitații pe cei care au reușit să scadă în greutate pe termen lung.
Succesul real nu este acela de a fi cel mai mare ratat. E vorba că lucrul ăsta poate fi de durată. Și nu există date mai bune cu privire la succesul pe termen lung de pierdere în greutate decât registrul național de control al greutății ( al Satelor Unite).

De ani de zile, oamenii de știință implicați în Registru au adunat informații despre bărbați și femei (acum totalizând peste 10.000 de persoane), care au reușit cu succes să scadă în greutate și să mențină această scădere. Scăderea medie a celor din registrului a fost de aproximativ 66 pounds ( aproximativ 29 de kilograme ) și a menținut această reducere în greutate pentru mai mult de cinci ani. Cercetătorii doreau să știe: ce anume face ca acești 10 000 de oameni să aibă un astfel de succes? Care sunt obiceiurile lor? Se pare că tind să aibă multe în comun. Iată caracteristicile comune care le-au alimentat succesul:

-Membrii registrului fac exerciții în mod regulat, în medie, aproximativ 60 de minute de activitate fizică zilnică, de obicei mers pe jos.
-Membrii din registru mănâncă o dietă sănătoasă care include mai multe fructe, mai multe legume și mai multe cereale integrale decât dieta tipică americană. De asemenea, ei mănâncă mai puține alimente prăjite (în special cartofi prăjiți), cereale mai puțin rafinate (cum ar fi pâinea albă, pastele albe și orezul alb) și mai puțin carne decât majoritatea americanilor.
-Dieta membrilor din registru este cu aproximativ 25% mai mică în densitatea calorică decât dieta tipică americană. Oaspeții de la Centrul de Longevitate Pritikin învață să urmărească densitatea calorică a alimentelor pe care le consumă și asta poate fi mult mai eficientă decât numărarea caloriilor. O dietă bazată pe densitate calorică te poate ajuta să îți schimbi atitudinea de la senzația „Este tot ce am?” La „mănânc multă mâncare, așa că mă simt plin și mulțumit”.
-Dieta membrilor din registru are un conținut scăzut de grăsimi.
-Membrii registrului se auto-corectează la devieri înainte de a se transforma în devieri de bază. Se cântăresc cel puțin săptămânal, iar mulți ating obiectivul în fiecare zi.
Cum să păstrați rezoluțiile de Anul Nou – Sfat # 4
Dă valoare demersului.
Oamenii de știință ce studiază comportamentul au descoperit că persoanele care au pus deoparte bani dacă nu reușesc să-și atingă obiectivele de pierdere în greutate (obiective realiste – nu mai mult de o lire sau două pe săptămână) pierd mai multă greutate pe parcursul mai multor luni decât cele din grupurile de control.

Banul nu este singurul motivator. Să mergi la sală cu un prieten, de exemplu, s-a dovedit a fi eficientă. Asta pentru că prietenia ta este în joc. Este mult mai probabil să te dai jos  din pat atunci când alarma sună dacă știi că prietenul tău te așteaptă la sala de gimnastică.

Cum să păstrați rezoluțiile de Anul Nou – Sfat # 5
Fă călătoria asta distractivă.
Nimeni nu semnează pentru durere. Ascultați corpul în timp ce faci exerciții. Când spune „suficient”, probabil că este suficient.

Acordă-ți timp în fiecare zi, chiar dacă o faci doar pentru câteva clipe.

Mai presus de toate, concentrează-te pe pozitiv. Oamenii care cred că vor reuși vor avea mai multe șanse să facă acest lucru. Lăudă-te, de exemplu, pentru că ai pierdut cinci kilograme, dar nu te pedepsiți pentru că ai câștigat unul. Amintește-ți că în fiecare zi este o zi nouă – și o oportunitate de a încerca din nou.

În cele din urmă, dacă poți, trage o fugă pentru o vacanță la Centrul de longevitate Pritikin în ianuarie sau februarie. Aici veți obține totul – cei mai buni antrenori în viața sănătoasă din țară, mâncăruri delicioase de slăbire, prieteni „de tabără” cu spirit înalt și puțină distracție în soarele din Florida. Pritikin este locul perfect pentru a lansa Rezoluțiile de Anul Nou care se țin.

2 gânduri despre „Rezoluțiile Anului Nou ușor de ținut ?

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: