Consumi produse tradiționale, după rețete vechi ?

field-918534_1920Sigur că e retorică întrebarea. Dar informația circulă din ce în ce mai liber și de aceea cred că ți-e cunoscut faptul că mâncăm foarte multe produse în care sunt mai ales produse chimice. De sinteză. Este cunoscută cred, situația brânzei care nu conține lapte sau a altor produse înlocuitoare care ne sunt vândute drept altceva. Ideea e că acești înlocuitori sunt dăunători sănătății. Dar sunt foarte accesibile ca preț și ca locuri de unde le putem procura, din orice hipermarket.

Șansa mea este că încă mai am bunici la țară. Unde se practică agricultura tradițională. Unii ar numi-o retrogradă. Eu aș numi-o tradițională pentru că se folosește îngrășământul natural, balega, și nu nitrați. În care se folosește prașila și nu erbicidele. E adevărat că nu sunt producții imense, dar sunt curate. E adevărat că nu poți ține multe din aceste produse în starea lor naturală de pe un an pe altul, pentru că nu sunt conservate.

Întrebarea mea pentru tine este : ai vrea să ai acces la aceste produse ? Ai deja acces la ele ?

Cum ți le procuri ? Și la ce prețuri ?

Aș aprecia răspunsurile tale pentru nu îmi dau seama cât de răspândită această agricultură tradițională și mai ales dacă mai există.

Mulțumesc și sănătatea maximă !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: