Sănătatea este fundația fericirii

fiifericitStudiile au arătat că te lupți mai mult pentru a găsi fericirea dacă problemele tale de sănătate interferează cu viața de zi cu zi. Desigur, ai intenții serioase de a deveni sănătos/ă, dar devii frustrat/ă. Sau viața devine prea ocupată. În orice caz, problemele tale de sănătate persistă mai mult decât intenționezi. Fericirea ta suferă. Este timpul să îți aduci sănătatea înapoi !

Cum să fii fericit
Cu unele modificări simple ale stilului de viață, puteți începe să vă simțiți mai sănătoși și mai fericiți în câteva zile.

Iată 7 schimbări de stil de viață sănătos sprijinite științific pentru a vă ajuta să găsiți mai multă fericire.

1. Consumă în stil mare fibre, ușor cu dulciurile
Probabil că deja știi că starea de spirit și mâncarea sunt profund legate. Pur și simplu ia în considerare aceste schimbări de dispoziție după ce mănânci zaharoase sau iritabilitatea cauzată de indigestie. Potrivit cercetării, fericirea este promovată, de fapt, consumarea alimentelor sănătoase, cum ar fi fructele, legumele, cerealele integrale, ouăle, peștele și carnea de pui. Cu toate acestea, pentru a-ți ridica starea de spirit, cauți un ceva dulce. Un deliciu dulce poate părea o idee bună; totuși, studiile au descoperit că cei care mănâncă mai multe dulciuri sunt mai puțin fericiți.

2. Fii activ
Transpirație te face să te simți bine. Într-adevăr ! A fi activ fizic cauzează modificări chimice în creier care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți starea de spirit. De asemenea, aduce un sentiment de o mai mare stima de sine. O analiză a 36 de studii a constatat o relație puternică între activitatea fizică și sănătatea mentală. Fiind mai activ fizic îmbunătățești sănătatea inimii, tensiunea arterială și unele dureri articulare asociate. De asemenea, sporește controlul zahărului din sânge și pierderea în greutate.

3. Vezi partea plină a paharului
Dacă te-ai întrebat de ce nu sunt sănătos/sănătoasă? Gândește-te dacă vezi paharul pe jumătate plin sau pe jumătate gol. Cercetătorii canadieni au descoperit că perspectiva asupra vieții poate fi un factor important în sănătatea ta. Studiul lor care a implicat peste 1700 de adulți a găsit o relație semnificativă între modul în care o persoană are senzații, emoții și sentimente pozitive și potențialul lor de a avea un eveniment cardiovascular (atac de cord, accident vascular cerebral) în următorul deceniu.

4. Conectează-te
Simte-te bine despre tine însuți și lumea din jurul tău, iar asta este, prin definiție, bunăstarea mentală.

Construiește un sentiment de apartenență și valoare de sine când faci legături cu alte ființe umane și animale sociale. Te vei simți mai fericit/ă și mai sigur/ă când construiești conexiuni sociale mai puternice și mai largi.

5. Dăruiește
O altă modalitate excelentă de a te conecta este de a te oferi voluntar/ă. Chiar și cele mai mici acte de bunătate îți pot îmbunătăți sănătatea mintală. Ar putea fi la fel de simplu ca oferirea unui zâmbet sau când ții ușa pentru o altă persoană. Dăruirea cu adevărat aduce fericire.

6. Fiți atenți
Poți schimba pozitiv felul în care simți despre viață, trăind în prezent. Este ușor să te lași dus de gândurile tale și să nu observi cum gândurile tale conduc emoțiile și comportamentul tău. Stop! Respiră adânc. Ia în vedere, sunete, mirosuri și senzații în jurul tău.

7. Obține ajutor
Nu trebuie să te lupți ca să fii sănătos. Există experți care au ajutat mii de oameni să fie sănătoși și fericiți. Este posibil ! Te poți bucura de un somn de noapte adecvat, fără somnifere care au efecte secundare și de a mânca mâncăruri delicioase fără ați crește glicemia, tensiunea arterială sau talia. Găsește ceea ce simți că este sănătos ca și cu ajutorul unei echipe integrate de profesioniști din domeniul medical care folosesc programul de sănătate dovedit Pritikin.

Cum pot fi cu adevărat fericit?
La Centrul de Longevitate Pritikin și Spa din Miami, Florida, vei descoperi o schimbare a stilului de viață sănătos. Indiferent dacă te-ai confruntat cu dureri, boli de inimă, diabet, probleme de greutate sau insomnii, experții de la Pritikin lucrează ca o echipă coerentă pentru a te ajuta să devii mai sănătos și să îți construiești o mentalitate sănătoasă. Programul Pritikin a ajutat mii de adulți ocupați să-și abordeze problemele de sănătate și, în cele din urmă, să trăiască o viață mai fericită.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: