Ce poate face hipnoza pentru tine?

 

hypnosis-4041584_1920Hipnoză – opa – la ce este bună? Absolut la orice.

Ar putea fi o exagerare, dar adevărul este că e din ce în ce mai folosită pentru a tratat o gamă largă de probleme. Dincolo de bine cunoscutele beneficii în a renunța la fumat, slăbi, a crește încrederea de sine și că ajută la o serie de alte calități legate de dezvoltarea personală, practică arată că hipnoza câștigă din ce în ce mai mult teren în tratarea bolilor și situațiilor patologice.

Una dintre problemele cu hipnoza este cuvântul în sine. Hipnoza a fost supra-apreciată la Hollywood, dar realitatea este cu totul alta. Dacă te gândești că a hipnotiza pe cineva doar uitându-se în ochii tăi când legeni în fața lui un ceas de buzunar, atunci când reușește atunci gândește-te că acest lucru e ca și cum ai cere bancherului tău un împrumut fără să ai garanții.

Hipnoza te face receptiv la schimbare

Ideea hipnozei este mai mult decât hipnoza în sine, deoarece oamenii pur și simplu nu înțeleg ce este. Se tem că intrând în transa nu se vor mai putea trezi și că hipnoterapeutul îți va planta în minte comenzi care îți vor face rău. Dar niciuna din aceste lucruri nu se pot întâmpla niciodată cu nimeni. Când permiteți să fiți hipnotizați, este o stare de atenție concentrată. Mintea ta este relaxată și poți accepta mai ușor sugestii și îți poți imagina mia ușor posibilități. Dar trebui să vrei să fii hipnotizat; trebuie să vrei să-ți schimbi viața, altfel nu este nimeni care să te forțeze să o faci.

Deci, pentru ce puteți folosi hipnoza? A fost utilizată practic pentru un număr crescând de afecțiuni, printre care:

• Astm
• Durere cronică
• Durere în timpul travaliului
• Fibroza chistică
• Dureri de cap și migrene
• Sforăitul
• Sindromul intestinului iritabil
• ADHD
• Negii și psoriazis
• Artrita reumatoidă

De asemenea, hipnoza a fost folosită cu succes pentru procedurile dentare și chirurgicale fără anestezie. Când a folosită pentru renunțarea la fumat, slăbit, a fost eficientă în cel puțin 50% din cazuri. Poate fi chiar folosită chiar pentru a reduce tensiunea arterială.

Hipnoza este o stare naturală

Nu lăsați ideea de hipnoză să vă împiedice să o experimentați. De fapt, ați experimentat deja fără să vă dați seama! Dacă te-ai găsit vreodată că că visezi cu ochii deschiși în timp ce citești o arte sau urmărești un film, este exact ceea ce este hipnoterapia. Ați reușit să vă cufundați în ceea ce faceți iar atenția voastră este concentrată total în actul pe are vreți să-l faceți în mod exclusiv.

În timpul hipnoterapiei, terapeutul vă ajută să atingeți această stare asemănătoare cu visatul cu ochii deschiși. Închideți toți stimulii externi și îți direcționați atenția către un singur gând, ajutându-vă să vă declanșați imaginația și să vă opriți mintea conștientă logică. Și atunci ești cel mai sensibil la sugestii.

Dacă există o problemă în viața ta, trebuie să rezolvi, mental sau fizic, atunci poate este timpul să te gândești la hipnoză ca o posibilă soluție. În aceste zile puteți găsi un hipnoterapeut calificat în orice oraș sau puteți prefera să abordați problema în confortul propriei case, folosind MP3-uri audio cu hipnoză. Indiferent de ruta pe care decideți să o luați, hipnoza s-ar putea dovedi a fi noul vostru cel mai bun prieten.

Dacă vă gândiți la o posibilă soluție. Este o fișiere audio MP3 cu hipnoză. Nu puteți avea o hipnoză.

Pentru a încerca hipnoterapia pentru hipnoză, vizitați Hypnosis Live !
Cine are nevoie de hipnoză?

Hipnoza câștigă recunoașterea la nivel mondial ca fiind o metodă eficientă de a trata o serie întreagă de afecțiuni și boli, dovezi documentate dovedind capacitatea sa de a ușura simptomele de la toate, de la astm până la negi.

Pentru unii, însă, chiar ideea de a fi hipnotizat pare un pic radicală, un pas prea departe. Dar înțelegerea naturii hipnozei s-ar putea să vă ajute doar să profitați de una dintre cele mai simple și mai puțin invazive terapii de pe planetă.

Puteți accesa hipnoza în mai multe moduri. Hipnoterapia implică vizitarea unui medic care vă va ghida către o stare hipnotică, folosind scenarii concepute special pentru a vă ajuta cu problema voastră. Acest lucru poate fi dificil de acceptat pentru unii, probabil pentru că nu se simt confortabil să-și împărtășească secretele cu alții, sau pentru că simt adânc că este o pierdere de timp și bani.

Un alt mod de a obține beneficiul hipnozei este prin sesiuni înregistrate. Acestea sunt disponibile pe site-uri de renume, de obicei sub forma MP3-urilor care pot fi redate pe aproape orice dispozitiv în aceste zile. Pur și simplu descărcați sesiunea care se potrivește problemei sau stării dvs., conectați căștile și ascultați. Înregistrarea este concepută pentru a face aceeași treabă ca și un hipnoterapeut, care te conduce prin proces cu un scenariu special conceput. Cu căștile pornite, lumea exterioară este oprită, și îți este mai ușor să intri în starea de sugestibilitate pe care o creează hipnoza.

Nu puteți fi hipnotizat !

Ceea ce trebuie să vă amintiți despre hipnoză este că nu vă pierdeți controlul asupra minții. Un hipnoterapeut nu va prelua procesele de gândire și nu vă va forța să faceți ceva împotriva voinței voastre. Acesta este bancul de la Hollywood și este literalmente imposibil.

Același lucru este valabil atunci când asculți ședințe de hipnoză înregistrate. Nu veți rămâne blocat într-o stare asemănătoare transei, chiar dacă ceva nu merge bine, iar înregistrarea sare sau se repetă. Când mintea ta subconștientă a avut suficient, te va lăsa fie să adormi, fie te readuce la starea de veghe.

Oamenii dezvoltă aceste concepții greșite din mai multe motive diferite, dar adevărul este că nu poți fi hipnotizat în sensul filmului horror. Ceea ce face hipnoterapeutul sau înregistrarea face posibilă intrarea într-o stare de atenție concentrată. Ei te ghidează spre o relaxare profundă, pornind din lumea de zi cu zi, te aduc într-o stare de vis, în care imaginația ta este crescută și ești mai deschis la sugestii. Deci singura întrebare reală este – va funcționa pentru tine?

Deschide-ți mintea la posibilități

Cercetările au arătat că persoanele care abordează experiența hipnozei cu o minte deschisă răspund mai bine decât cei care sunt sceptici. Unele statistici privind capacitatea unei persoane de a fi hipnotizate sunt disponibile și includ următoarele fapte:

• Cel puțin 15 la sută dintre oameni răspund bine la hipnoză.
• Doar 10 la sută dintre adulți sunt greu de hipnotizat
• De regulă, copiii sunt mai sensibili la hipnoză decât adulții

• Cu cât vă este mai vie imaginația, cu atât este mai ușor să intrați într-o stare hipnotică

Oamenii pozitivi, copiii și oamenii cu o imaginație vie sunt cu toții susceptibili de a fi hipnotizați. Când vă gândiți la potențialul hipnozei care vă ajută să gestionați durerea, să ușurați suferința, să anulați obiceiurile proaste și, în general, să vă îmbunătățiți calitatea vieții, va trebui să aveți dorința măcar să încercați.

Pentru a încerca hipnoterapia pentru hipnoză, vizitați Hypnosis Live !

Cum vă poate hipnoza elibera de frică

„Singurul lucru de care trebuie să ne temem este frica în sine.”

Aceasta este o afirmație din discursul inaugural al președintelui Franklin D. Roosevelt pronunțat la 4 martie 1933. Deși marele om nu vorbea despre fobii, în cuvintele sale există un adevăr distinct.

Frica este, prin natura sa, irațională. Nimeni nu se așteaptă să fie mâncat de un păianjen sau să fie dus pe o alee întunecată de spiriduși și ghnomi. Dar ființele umane au acest lucru uimitor numit imaginație, o sabie cu două tăișuri care are puterea de a crea universuri întregi din aer subțire pe de o parte sau de a înspăimânta luminile vii din ele pe de altă parte. Când este cel din urmă, îți poate afecta serios calitatea vieții, făcând chiar și cele mai simple sarcini să pară provocări insurmontabile.

Cum se manifestă frica

Temerile iraționale sunt cunoscute sub numele de fobii și pot fi specifice – ca în frica clovnilor sau a podurilor – sau mai generale – ca în agorafobie, frica atât a spațiilor deschise, cât și a celor limitate. Datorită imaginării puternice cu care ați fost binecuvântat, este posibil să dezvoltați o fobie despre aproape orice și, în cele mai multe cazuri, fobia va produce o serie de reacții precum:

• Panică necontrolată atunci când ești expus la sursa fricii tale
• Creșterea nivelului de anxietate
• Reacții fizice care ar putea include transpirația, ritmul cardiac crescut și dificultăți de respirație
• Incapacitatea de a funcționa normal datorită creșterii anxietății și a stresului
• Indemnul de a face tot ce trebuie pentru a evita să întâlnești obiectul fricii tale
• Simțiți-vă neputincioși să vă învingă frica

Adesea, oamenii sunt anxioși doar gândindu-se la ceea ce le provoacă frica, care nu servește decât pentru a-și consolida răspunsurile emoționale și fizice în viitor. Din fericire, hipnoza este una dintre cele mai rapide și eficiente metode pentru a face față cu fobiile.

Obțineți ajutor de la Hipnoză

Hipnoza funcționează ghidându-vă într-o stare de relaxare. Vă permite să închideți lumea exterioară, astfel încât să vă puteți atrage atenția asupra unui anumit punct de focalizare. Acest lucru poate fi obținut vizitând un hipnoterapeut sau prin înregistrări de hipnoză cu reputație. În ambele cazuri, vei fi dus la un punct în care mintea ta este calmă și vei fi deschis la sugestii.

Hipnoza profită de faptul că imaginațiile noastre sunt atât de vii și de nelimitate. Ne ajută să lucrăm prin scenarii în materie de siguranță și securitate, departe de lucrurile de care ne temem, folosind puterea sugestiei pentru a schimba modul în care gândim. Înlocuind credințele vechi și învechite cu cele noi și pozitive, este posibil să eliminăm frica și toate reacțiile asociate din viața noastră.

În profunzime știi că teama ta nu este reală. Este o reacție care a fost programată în mintea ta, ceva ce ai învățat de la părinți, frați, prieteni sau chiar prin intermediul mass-media. Sentimentele au devenit înrădăcinate în subconștientul tău și singura modalitate de a scăpa de ele și comportamentele pe care le declanșează este înlocuindu-le cu altele.

Hipnoza este nedureroasă, neinvazivă și nu are efecte secundare neplăcute. În cele mai multe cazuri, pur și simplu simțiți că ai avut un pic de odihnă, revenind la starea ta de veghe normală, reînnoită și relaxată. Nu ar fi minunat dacă toate tratamentele și terapiile ar putea obține rezultate care te-au lăsat să te simți atât de bine?

Și acesta este un alt lucru care merită să ne amintim. Oricât de sceptic te-ai putea simți despre hipnoză, aceasta obține rezultate – și orice lucru care îți îmbunătățește calitatea vieții trebuie să merite încercat.

Pentru a încerca hipnoterapia pentru hipnoză, vizitați Hypnosis Live !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: