Mesaj pentru omuleții galbeni și băutorii de vodcă sovietică

BuceginoapteaAcest articol este pentru băieții și fetele din China și Rusia care îmi cresc traficul pe blogg.

De vreo 4 luni tot văd că bloggul meu este accesat de ip-uri din China, Rusia, India, Pakistan. Și am și unele suspiciuni că și unele accesări din SUA tot la capitolul monitorizare se încadrează.

Măi băieți și fete chinezi, ruși, pakistanezi, români și ce nație o-ți mai fi ! Nu mai faceți trafic pe blogg ! Mă descurc și fără voi !

Am scris asta și pentru tine, românule verde care crezi în conspirații și în minciunile despre sănătatea ta. Să știi că e un joc cu miză mare. Pentru că, poate nu realizezi, conspirația există, dar nu acolo unde o vezi tu, ajutat și de omuleții ăștia roșii, galbeni sau mai știu eu cu ce culoare. Totul este după principiul vechi divide et impera ! Nu e nimic nou sub soare. Strategia e simplă : ne încaieră între noi, pe subiecte super stupide, iar noi fiind foarte preocupați cu scandalul, nu observăm cum ne dispare economia, independența și demnitatea națională furată de ei. Că deh, munca e grea….

Și dacă nu crezi ce-ți spun, gândește-te de ce n-am aflat nici până acum cine a fost tartorul sau tartorii la Revoluție, sau la mineriade sau la 10 august. Cu toții știm asta, cine a fost, dar nu avem condamnări. De ce ? Pentru că suntem conduși de neo marxiști, că nu mai are nimeni curajul acum să se definească drept comunism, care au pus mâna pe țară și nu or să-i mai dea drumul căci nu știu să facă nimic în viață ca să-și câștige pâinea.

Iar acum ne lovesc la sănătate. Și să nu crezi că dușmanul e ușor de identificat….Cum adică să nu crezi în infecția cu coronavirus ? Specia asta de virus a existat înainte de 2020. A fost modificată genetic, deci a fost construită o armă, cu care unii au ieșit la atac. Încă nu avem dovezi, și poate nu le o-m avea niciodată, dar asta nu înseamnă că ele nu există. Cum adică să nu porți mască în mediile aglomerate ? Dar gonoreea există ? Dar tuberculoza există ? Sigur că există ! A, că noi le ignorăm, asta e specific acestui popor care nu o ia în serios decât atunci când nu e prea târziu.

Așa că îngrijiți-vă de sănătatea voastră, purtați mască, spălați-vă pe mâini, odihniți-vă, alimentați-vă corect ! Nu e de glumă, dar nici de speriat foarte rău !

Iar voi mici omuleți galbeni cu ochi oblici și voi băutori de vodcă sovietică să știți că oricât ne veți ataca, subtil și ultra subtil, mai suntem unii care n-am uitat de „cuceririle mărețe” ale comunismului asiatic care ne-a răpit tații, frații și surorile la canal pentru reeducare, toată elita românească. Mai suntem urmașii celor care au luptat cu voi și cu slugile voastre românești în pădurile Daciei vechi pentru Dumnezeu și neamul lor și o vor face din nou, indiferent cum va trebui să luptăm. Așa că ați face mai bine să vă căutați altă treabă. E mai bine pentru voi. Și dacă nu mă credeți, întrebați-l pe Google despre Călugăreni, Posada, Oituz, Carei, Revoluția Română, punctul 8 de la Timișoara…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: